Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Άρη Πορτοσάλτε: “Θα έπρεπε να είμαι παρανοϊκός ή αφελής για να ζητήσω προστασία από την αστυνομία γι’ αυτόν τον στίχο”

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα για τον Άρη Πορτοσάλτε και τον στίχο του Πάνου Βλάχου

«Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» ερμήνευσε ο Πάνος Βλάχος, προκαλώντας την αντίδραση τόσο του Άδωνι Γεωργιάδη, όσο και του Άρη Πορτοσάλτε ο οποίος, μέσα από την εκπομπή «Σήμερα» δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά κατά του καλλιτέχνη καθώς θεώρησε πως πρόκειται για προτροπή του καλλιτέχνη σε φόνο εναντίον του ίδιου και του Άδωνι Γεωργιάδη.

Όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Το θέμα σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας 12/2 και στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να εκφράζει μια εντελώς διαφορετική άποψη.

«Εγώ όταν το άκουσα, δεν το πήρα έτσι. Θεώρησα ότι εννοεί το τσουβάλιασμα» σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον Ανδρέα Μικρούτσικο. 

«Με τίποτα δεν το πήρα ως προτροπή σε φόνο. Είναι άνω ποταμών, να το παίρνεις και να το ψιρίζεις εκεί. Αν πω σε κάποιον να πέσει στο γκρεμό, σημαίνει ότι είναι προτροπή σε φόνο. Εγώ παίρνω αυτό που του καταμαρτυρούν. Είναι αφελές. Με θεωρούν δηλαδή βλάκα, επειδή είπε “βάλε σε έναν σάκο”, προτείνουμε να τον εκτελέσουν;

Να το εισπράξουν ως ένα είδος υποτιμητικής κριτικής, όχι απόπειρα για τη ζωή τους. Αν το λέγανε σε εμένα, θα θεωρούσα ότι με κριτικάρει με οξύτατο τρόπο και ότι είναι τοξικός αυτός που με κριτικάρει έτσι. Αλλά να λέω ότι κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα, να πηγαίνω στην αστυνομία και να ζητάω την προστασία μου, θα έπρεπε να είμαι ή παρανοϊκός ή αφελής. Και οι δυο συγκεκριμένοι, ούτε παρανοϊκοί είναι, ούτε αφελείς, αλλά λαϊκίστικα πάνε να αρθρώσουν μια άμυνα…

Τραγούδι ξέρετε τι είναι; Να σας φέρω τα τραγούδια του Πανούση να του κάνουμε και μετά θάνατον αγωγές; Θα καταργήσουμε κάθε έννοια ελευθερίας λόγου, θα κατακρίνουμε τους πάντες και τα πάντα… Τρολ είναι κι αυτό… Όχι ότι αυτό είναι προτροπή να τους δολοφονήσουν. Πίστεψες εσύ ακούγοντάς το, ότι προτρέπει να τους δολοφονήσουν;… » είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!