Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Παπακώστας για τη διάρρηξη στο μαγαζί του: “Ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο, είναι τόσο μεγάλο το σοκ”

Ο Γιώργος Παπακώστας βρέθηκε στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, το πρωί του Σαββάτου. Ο γνωστός σεφ μίλησε για τη διάρρηξη που έγινε στο εστιατόριό του στην Νέα Σμύρνη από ανήλικους, αναρτώντας μάλιστα καρέ-καρέ το περιστατικό από τις κάμερες ασφαλείας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram..

«Είναι τόσο μεγάλο το σοκ του από ποιους έγινε και πώς έγινε, που δεν με ενδιαφέρει η ληστεία αυτή καθ’ αυτή. Είχαν μπει πέρσι στο μαγαζί μου, όχι με ακριβώς τον ίδιο τρόπο αλλά από άλλη είσοδο. Είχαν κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά στο μαγαζί, γιατί δεν ήξεραν τα κατατόπια, είχαν κλέψει πολλά παραπάνω πράγματα που ευτυχώς δεν ήταν αξίας», περιγράφει ο Γιώργος Παπακώστας.

«Το χρηματοκιβώτιο δεν μπορούσαν να το πάρουν, γιατί το έχω βιδωμένο στο πάτωμα. Φέτος μπήκαν πολύ πιο γρήγορα, ούτε 5 λεπτά δεν έκατσαν μέσα στο μαγαζί», σημειώνει ο γνωστός σεφ.

«Ακινητοποίησαν τον υπάλληλο, του είπαν να μην αντιδράσει κι αυτοί έκαναν τη δουλειά τους, όπως την προηγούμενη φορά. Ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο από το πάτωμα και έφυγαν. Η αστυνομία ήρθε εξωφρενικά γρήγορα αλλά δεν τους πρόλαβαν. Από τις κάμερες διαπιστώσαμε ότι είναι 100% ανήλικοι, υπάρχουν και κάποια άτομα στην ομάδα που δεν είναι ανήλικοι. Ξέρω ότι κάποιοι από αυτούς είναι ίδιοι με τους περσινούς.

Δεν θέλω να τιμωρηθούν τα παιδιά που μπήκαν στο μαγαζί μου και σε όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά. Θέλω με κάποιον τρόπο απλώς να σταματήσει αυτό, να καταλάβουν ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι να ευχαριστηθούν τη ζωή», καταλήγει στην αφήγησή του για το περιστατικό ο Γιώργος Παπακώστας στην κάμερα του ΑΝΤ1.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!