Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Παπουτσάκη για την πρόσφατη φημολογούμενη σχέση της: “Θα ήθελα να με ρωτάνε πριν γράψουν κάτι για μένα”

Στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚού» και τον Τάσο Μπιμπισίδη μιλά η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός ανοίγει την καρδιά της για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή

«Το τραγούδι ήταν πάντα στο πίσω και στο μπροστά μέρος του μυαλού μου, είναι ένας τρόπος έκφρασης που με κάνει να νιώθω ελεύθερη. Στην αρχή φοβόμουν να ασχοληθώ με αυτό αλλά μετά είπα: μια ζωή την έχουμε, πέρασα και τα 40, δεν βαριέσαι;», δηλώνει η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Όταν τραγούδησα πριν 10 χρόνια κομμάτια του Μίκη Θεοδωράκη, έλεγαν: τι δουλειά έχει αυτή η τηλεοπτική και τραγουδάει στις συναυλίες του; Τότε συνέβη έντονα αυτό με τα σχόλια, μετά ηρέμησαν τα πράγματα», θυμάται η ηθοποιός στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Η θάλασσα είναι το σημείο μηδέν μου, είναι το σημείο που βρίσκω την ισορροπία μου. Μπαίνω, βουτάω στα βαθιά και ουρλιάζω. Εκεί κάνω πρόβα και όλους τους μονολόγους μου», εξομολογείται η Κατερίνα Παπουτσάκη στη συνέχεια της συνέντευξης.

Όταν η συζήτηση στράφηκε γύρω από το πρόσφατο διαζύγιο και τα δύο της παιδιά, η ηθοποιός ανέφερε: «Βασική μου μέριμνα είναι να περνάω χρόνο με τα παιδιά μου. Είμαι καλύτερα σε σχέση με πέρσι αλλά κάποια πράγματα χρειάζονται ακόμα βελτίωση».

«Ευτυχώς διαψεύστηκε η πρόσφατη φήμη ότι είμαι σε σχέση. Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να το διαψεύσω εγώ, γιατί έτσι δίνεις έκταση. Είναι τόσο βαρετό και αστείο όλο αυτό και δεν βρίσκεις και άκρη. Θα ήθελα να μάθω να βάζω τα όριά μου και να με ρωτάνε πρώτα πριν γράψουν κάτι για μένα, γιατί έχω και δύο παιδιά», καταλήγει στις δηλώσεις της η Κατερίνα Παπουτσάκη.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!