Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ράνια Σχίζα: “Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, με κλόνισε η απώλεια του”

Η Ράνια Σχίζα ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4, μια ηθοποιός με αξιόλογη πορεία στο θέατρο, που απογειώθηκε η φήμη της όταν έπαιξε τη Σούλα στις Σαββατογεννημένες του Mega.

«To σενιόρα Σούλα δεν είναι βάρος, είναι ένα μικρό παράσημο. Είθισται τους καλλιτέχνες να τους μαθαίνουν στην τηλεόραση. Σίγουρα η τηλεόραση που ήταν η πρώτη μου δουλειά ήρθε μετά από 13 χρόνια θεατρικής πορείας. Ήταν ένα δώρο, ήταν ο καλύτερος τρόπος να έρθω σε επαφή με την τηλεόραση. Με πήραν από μία λίστα με ονόματα που είχε δώσει η Ξένια Καλογεροπούλου. Κάποια στιγμή πριν από λίγο καιρό από τον ρόλο είχα πει “δεν έρχεται μια τηλεόραση;”. Τελείωσα από το Σκλαβί και δεν έκανα κάτι.

Την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε οι πρωταγωνίστριες στο πρώτο γύρισμα, ένιωθα όπως όταν περίμενα να πάω να δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή. Όταν άκουσα τη φωνή μου είπα “αυτή είναι η φωνή μου;”».




«Δεν είναι εύκολο πράγμα η τηλεόραση, είναι μεγάλο σχολείο. Πήρα το βάπτισμα του πυρός δίπλα στον Λευτέρη Βογιατζή στο θέατρο και η τηλεόραση ήταν λίγο τζιζ. Δεν είχα κάποια προκατάληψη. Όταν διάβασα το σενάριο των Σαββατογεννημένων κατουρήθηκα. Κάναμε μια λήψη με Ράντου και Μπαλανίκα για να δούμε πώς “γράφουμε” και όλα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα.

Με το που σε βλέπει ο άλλος στην τηλεόραση σου λένε παρακαλώ περάστε. Κάποιους άλλους τους μαγκώνει. Εγώ εξέλαβα πολλή αγάπη από την τηλεόραση, άκουσα πολύ ωραία πράγματα τύπου “είσαι φίλη μου”. Πολύ πρόσφατα άκουσα “κυρία Σούλα!” από δυο παιδιά καθώς πήγαινα στο θέατρο. Βλέπεις και σε ξέρουν παιδιά που δεν είχαν γεννηθεί τότε».



Η  γνωστή πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην απώλεια του αγαπημένου της προσώπου που την ώθησε να δώσει εξετάσεις στη δραματική σχολή.

Πιο συγκεκριμένα, η Ράνια Σχίζα εξομολογήθηκε πως «υπάρχει μια προσωπική ιστορία, την οποία την έχω καταθέσει δημόσια αρκετές φορές. Θα την πω ξανά πολύ σύντομα, εντάξει. Ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος, ένας πολύ αγαπημένος μου φίλος, νέος ο οποίος και αυτός ήθελε να τελειώσει αυτό που είχε ξεκινήσει για να κάνει αυτό που θέλει… δεν πρόλαβε γιατί έφυγε από τη ζωή».

«Αυτό ήταν για μένα… Εντάξει… Έφτασα σε πολύ άσχημα… Δηλαδή ναι, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Με κλόνισε, με κλόνισε. Εξέθεσα μετά τον εαυτό μου παντού με το ότι «θα δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή». Κλείστηκα λοιπόν για ένα καλοκαίρι, πήρα ότι βιβλίο είχα γιατί δεν είχα ιδέα και δεν ήξερα που να απευθυνθώ».

«Κλείστηκα σε μια γκαρσονιερίτσα που έμεναν ο παππούς και η γιαγιά μου, οι οποίοι είχαν φύγει το καλοκαίρι για να πάνε στο χωριό, δεν ήξερα αν είναι μέρα ή νύχτα. Τίποτα, κατέβαζα και τα παντζούρια, καθόμουν, δεν θυμάμαι καν αν έτρωγα» συμπλήρωσε, επίσης, η Ράνια Σχίζα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!