Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Γιάννης Βαρδής αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από την “Τηλεκάρτα”

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και στον Αλέξη Μίχα. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε την ιστορία του τραγουδιού «Τηλεκάρτα».

Όσα είπε ο Γιάννης Βαρδής

«Όταν ήμουν στον στρατό περνούσα πολύ άσχημα και έπαιρνα συνέχεια τηλέφωνο τον πατέρα μου για να με βγάλει από τη δύσκολη θέση. Στον στρατό είχα αγοράσει μία τηλεκάρτα των χιλίων μονάδων για να μπορώ να μιλάω με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου δεν με βοήθησε, γιατί ήθελε να περάσω ζόρικα», είπε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής.

Ο Γιάννης Βαρδής είπε στη συνέχεια: «Όταν γύρισα από το στρατό ξεκίνησα να δουλεύω με τη μουσική και ο Μάνος Τσιλιμίδης ήρθε στο σπίτι μας. Μας ρώτησε ξεχωριστά με τον πατέρα μου για τη ζωή μας και τη συμβίωσή μας. Ο Μάνος λειτούργησε σαν ψυχολόγος και οι στίχοι του τραγουδιού είναι καταστάσεις και πράγματα που είχαμε ζήσει όσο ήμουν στο στρατό».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Βαρδής ανέφερε: «Το κλιπ ήταν πολύ δύσκολο. Πήγαμε σε πολλά μέρη της Αθήνας. Ήταν κουραστικό βίντεο κλιπ, τα γυρίσματα κρατούσαν από τις 6 το πρωί μέχρι τα χαράματα. Τότε είχα βγάλει και το «Ίσως», πέρασα 4 μέρες πολύ δύσκολες, με πολλή κούραση και αυπνία».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!