Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα νεότερα για την υγεία της Κατερίνας Καινούργιου

Στην Κατερίνα Καινούργιου και την κατάσταση της υγεία της αναφέρθηκε το πρωί της Τρίτης 6/2 η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της.

Η Κατερίνα Καινούργιου που τη Δευτέρα 5/2 ξεκίνησε την εκπομπή της λέγοντας πως δεν νιώθει πολύ καλά, χρειάστηκε να αποχωρήσει εκτάκτως από το πλατό και να μεταβεί στο νοσοκομείο. Τελικά, το πρόβλημα που αντιμετώπιζε δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό και όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σήμερα θα βγει κανονικά στον τηλεοπτικό αέρα.

Τα νεότερα για την υγεια της Κατερίνας Καινούργιου

«Θέλω να πω για την Κατερίνα, χθες σας ανησύχησε και μας ανησύχησε. Το να φεύγεις κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής σου από τον αέρα, σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει. Δεν ήταν πολύ καλά, το είπε κιόλας. Μιλήσαμε και χθες, πήγε στο νοσοκομείο και έκανε μια σειρά από εξετάσεις. Τελικά δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό. Ήταν ένα θέμα που αν η ίδια επιλέξει, θα το πει. 

Πάντως σήμερα είναι αρκετά καλύτερα, ξεκουράστηκε. Την καθησύχασαν και οι γιατροί και θα βγει κανονικά η εκπομπή. Μιλήσαμε τώρα, είναι καθ’ οδόν για το κανάλι. Περαστικά και σιδερένια» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!