Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δημήτρης Παπανώτας κατά Γρηγόρη Γκουντάρα: “Θα με ειρωνευτεί εμένα; Μην ανοίξω το στόμα μου”

Απάντηση στον Γρηγόρη Γκουντάρα και στα σχόλια που έγιναν χθες, 5/2 στη Super Κατερίνα μετά τις νέες δηλώσεις του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου έδωσε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο δημοσιογράφος επεσήμανε ότι ο Γρηγόρης Γκουντάρας δε μπορεί να τον ειρωνεύεται και να κάνει κιτρινισμό.

Όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας 

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε απευθυνόμενος στη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Πες και σε εμάς περαστικά γιατί κόντεψε να μας στείλει στο νοσοκομείο χθες με ένα θεματάκι που έπαιξε. Πάρα πολύ ωραίο, ευγενέστατο. Κάποιος να ενημερώσει τον Γκουντάρα ότι το ΙΕΚ Παπανώτα το έχει τελειώσει και δεν το έχει καταλάβει».

«Εσύ όταν τα λες, γιατί μπορείς να τα λες και οι άλλοι να μην απαντούν» τον ρώτησε η παρουσιάστρια του Happy Day, με τον Δημήτρη Παπανώτα να αποκρίνεται: «Ότι θα με ειρωνευτεί εμένα ο Γκουντάρας; Εμένα, ο Γκουντάρας; Μην ανοίξω το στόμα μου. Μην το ανοίξω…».

«Μην το ανοίξεις και δε χρειάζεται. Θεωρούσα ότι αναφέρεσαι στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο που σου απάντησε. Και λέω ‘γιατί εσύ όταν τα λες, μπορείς και κάποιος όταν σου απαντά δεν δικαιούται;’» είπε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εξηγώ, είμαστε φίλοι. Απλά είχε πολλή δουλειά η κυρία που έφτιαχνε το βίντεο και δεν είδε όλες τις δηλώσεις μου. Είδε αυτές που τη βόλευαν. Όχι αγάπη μου, ο κιτρινισμός σε εμένα; Στην Τατιάνα Τατιανιές; Σε παρακαλώ τώρα» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατέληξε: «Αφού ξέρεις και το συζητούσαμε και εχθές ότι πολλές φορές γίνεται ένα πετσόκομα και ένα μοντάζ και για λόγους οικονομίας και γιατί θέλουν να χτυπήσουν έναν τίτλο που πουλάει».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!