Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Έτσι αποχαιρέτησε τη “Γη της Ελιάς” – Η φωτογραφία από το τελευταίο γύρισμα πριν γεννήσει

Αντίστροφα μετρά πλέον η Αντιγόνη Κουλουκάκου, για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της και ψυχολόγο Νίκο Ράικο.

Η ηθοποιός, Αντιγόνη Κουλουκάκου, που τα τελευταία τρία χρόνια πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς», λόγω της εγκυμοσύνης της που σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της, βρέθηκε στο τελευταίο της γύρισμα, καθώς η κατάστασή της δεν της επιτρέπει να συνεχίσει.

Οι φωτογραφίες και το μήνυμα που δημοσίευσε

Θέλοντας όμως να αποχαιρετήσει – για την ώρα τουλάχιστον – τον ρόλο της Ιουλίας και τους συναδέλφους της, η Αντιγόνη Κουλουκάκου έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram από το τελευταίο γύρισμα, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Ευχαριστώ από καρδιάς τους Χριστίνα, Νικολή, Ξένια, Γιάννο, Andrew, Κατερίνα, Νικόλα, Αδριάνα, Στέλλα, Πόλις, Έφη κ Μιχάλη που τα έκαναν όλα πιο εύκολα κ εφικτά. Τους συνάδελφους Πασχάλη, Νίκο, Ειρήνη και Βάσια για την υπομονή τους κ την συμπαράσταση τους. Κ όλη τη παραγωγή της make it που μας φροντίζουν διαρκώς κ είναι πάντα διαθέσιμοι. Σας ευχαριστώ πολύ, μια τεράστια αγκαλιά σε όλους σας κ τον καθένα χωριστά. #mammabear… Με αγάπη».

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι είναι μαζί 4,5 χρόνια και ο σύντροφός της, Νίκος Ράικος έχει ακόμα δύο παιδιά τα οποία η Αντιγόνη Κουλουκάκου αισθάνεται σαν δικά της παιδιά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!