Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άντζελα Δημητρίου: Η αποκάλυψη για την κόρη και τον γαμπρό της μετά τον τσακωμό στην Αμερική – “Μου ζήτησαν να βρω πτήση για να φύγουν”

Ο διοργανωτής που είχε αναλάβει την περιοδεία της Άντζελας Δημητρίου στην Αμερική, Γιώργος Βαρσάμης, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε μητέρα και κόρη, με αποτέλεσμα σήμερα να μη μιλούν.

«Υπήρξαν κάποιες εντάσεις, εσωτερικές βέβαια, μεταξύ εκείνης και της οικογένειάς της, η οποία είχε έρθει με την παραγωγή, κάτι που υποθέτω είχε ξεκινήσει από Ελλάδα. Κάποια στιγμή αποφάσισε ο γαμπρός και η κόρη της να αποχωρήσουν για το καλύτερο και της κυρίας Δημητρίου και της περιοδείας και γενικά όλων. Ό,τι γινόταν, γινόταν εντός κλειστών χώρων, στα δωμάτιά τους, στις στιγμές που ήταν μόνες τους», είπε αρχικά ο Γιώργος Βαρσάμης.

Και συνέχισε: «Από τη μία ο ένας ήθελε να πάμε για ψώνια, ο άλλος δεν ήθελε, ο άλλος ήθελε κάτι άλλο. Υπήρξε ένταση και πίεση και εγώ σαν παραγωγός της περιοδείας έπρεπε να προστατεύσω την καλλιτέχνιδα, η οποία ήταν εκείνη που θα έβγαινε στη σκηνή. Πρότειναν και οι τρεις τους να φύγουν, ήρθε το ζευγάρι και μου ζήτησε να βρω μια πτήση για να επιστρέψουν άμεσα».

«Την ξέρω πολλά χρόνια και το μόνο σίγουρο είναι ότι υπήρχε πολύ άγχος και ένας καλλιτέχνης για να κάνει σωστά τη δουλειά του πρέπει να είναι σε ηρεμία. Η κυρία Δημητρίου έκανε και με το παραπάνω τη δουλειά της και πριν και μετά την αποχώρηση του ζευγαριού, αλλά σίγουρα μετά ήταν πιο εύκολο. Σίγουρα ήταν στενοχωρημένη σαν μάνα, αλλά από την άλλη ήταν σίγουρα ανακουφισμένη», κατέληξε ο Γιώργος Βαρσάμης.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!