Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Nίκος Μουρατίδης για Σόνια Θεοδωρίδου: “Κι εσένα τι σε κόφτει madame; Πού σε τσούζει;”

Ο Νίκος Μουρατίδης από το blog του έγραψε την άποψή του για την Σόνια Θεοδωρίδου. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός έγραψε ορισμένα ιδιαίτερα αιχμηρά σχόλια για την τραγουδίστρια, χαρακτηρίζοντάς τη «τριτο-τέταρτη» και «κάτω του μετρίου» ερμηνεύτρια.

Αφορμή για την «επίθεση» του δημοσιογράφου φαίνεται πως στάθηκε η σκωπτική τοποθέτηση της τραγουδίστριας κατά του Γιώργου Νταλάρα, στον απόηχο των πρόσφατων δηλώσεών του που συζητήθηκαν ιδιαίτερα.

“Η Σόνια Θεοδωρίδου είναι μία κάτω του μετρίου τραγουδίστρια της όπερας, μία τριτο-τέταρτη σε αμφιβόλου ποιότητας λυρικές παραστάσεις… και είπε για τον Νταλάρα: “Δεν θα αφήσει το στίγμα του σαν τον Καζαντζίδη”. Κι εσένα τι σε κόφτει madame; Πού σε τσούζει;”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουρατίδης.

“Γιατί το έχει πάθει τελευταία αυτό ο Νίκος Μουρατίδης; Μιλάμε για μία τραγουδίστρια με σπουδαία καριέρα. Δεν ξέρω”, σχολίασε αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων η Κατερίνα Καινούργιου.

Όσα απάντησε η Σόνια Θεοδωρίδου

“Δεν μπορώ να αναφερθώ σε κάποιον που δεν ξέρω. Σκέφτομαι να κινηθώ διαφορετικά με τον συγκεκριμένο, γιατί μου έστειλε μία δημοσιογράφος όσα έγραψε για μένα και έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Δεν γράφουμε έτσι για ανθρώπους, δεν εκφραζόμαστε με αυτόν τον τρόπο. Είναι trash, σκουπίδια”, απάντησε η Σόνια Θεοδωρίδου σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Super Κατερίνα.

“Ο Νίκος Μουρατίδης ήταν έτσι πάντα. Τον γνωρίζω από την εποχή της δισκογραφίας και του ραδιοφώνου και ήμουν εγώ που τον πρότεινα για την κριτική επιτροπή του Fame Story. Γιατί τον πρότεινα; Θέλαμε έναν που να… σπάει αβγά και ο Νίκος είναι δηλητηριώδης στα όρια του τοξικού. Είναι τέτοιος ο λόγος του”, σχολίασε αμέσως μετά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!