Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φαίη Σκορδά – Μηνύματα συμπαράστασης από όλο το «Πρωινό» για τον θάνατο του πατέρα της – Συγκινημένος ο Βαγγέλης Περρής

Λίγη ώρα πριν ολοκληρωθεί η σημερινή εκπομπή του «Πρωινού» από την οποία αποχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα, όλη η ομάδα θέλησε να στείλει τη συμπαράσταση στη Φαίη Σκορδά για τον θάνατο του πατέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Τεργιάκης είπε αρχικά: «Να πούμε συλλυπητήρια στην οικογένεια της Φαίης Σκορδά για τον χαμό του μπαμπά της. Σε λίγη ώρα γίνεται η κηδεία του Δημήτρη Σκορδά. Καλό ταξίδι από εμάς, ενώνουμε τις φωνές μας με τη Φαίη και συμπαραστεκόμαστε ο καθένας από την πλευρά του».

«Είναι μία δύσκολη στιγμή. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε -επειδή τα λόγια είναι πολύ φτωχά απέναντι στο γεγονός- να στείλουμε την αγάπη μας, μία αγκαλιά και ένα προσωπικό χάδι στη Φαίη» είπε από την πλευρά του ιδιαίτερα συγκινημένος ο Βαγγέλης Περρής, με τη Φωτεινή Πετρογιάννη, την Άρια Καλύβα και την Ελένη Βουλγαράκη να στέλνουν συλλυπητήρια από την πλευρά τους.

Στη συνέχεια, η Λίτσα Πατέρα ανέφερε πως «η μέρα είναι βαριά. Να πω κι εγώ στη Φαίη μας συλλυπητήρια. Ο μπαμπάς της πιστεύω ότι θα είναι πάντα δίπλα της και θα την αγαπάει πάντα. Κουράγιο».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!