Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ναταλία Δραγούμη: “Δεν θέλω να μιλήσω για τις μουσικές εκπομπές, δεν τις βλέπω…”

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε στη κάμερα του Happy Day για τις μουσικές εκπομπές και τους λόγους που αποφεύγει να πηγαίνει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή την επιβεβαίωσε.

«Δεν θέλω να μιλήσω για τις μουσικές εκπομπές, δεν τις βλέπω και το έχω πει. Μου είναι αρκετά δύσκολο να πάω ως καλεσμένη σε μουσική εκπομπή γιατί ξέρω παρά πολύ καλά ότι το συγκεκριμένο γύρισμα είναι πολύ δύσκολο. Επειδή εγώ δεν τραγουδάω, μόνο αν πάμε ως παράσταση δηλαδή αν θέλω να διαφημίσω κάτι θα πάω…».



«Μας υποχρέωναν…»

Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα της Ναταλίας Δραγούμη για τα πολύωρα γυρίσματα των μουσικών εκπομπών, τι είπε:

«Εμείς όταν ήμουν στο Alter είχαμε μια μουσική εκπομπή που το παρουσίαζε ο Άκης Παυλόπουλος, τότε μας ψιλουποχρέωναν από το κανάλι να πάμε να στηρίξουμε ως καλεσμένοι. Αυτό είχε ως γύρισμα π0λύωρα γυρίσματα και απαιτητικά. Εγώ δεν έπινα αλλά και μόνο που πήγαινες δέκα το βράδυ και έφευγες δύο το ξημέρωμα, μέχρι να πας σπίτι είχες κάνει ένα ξενύχτι που δεν επέλεξες κιόλας».
«Μετά όταν ήρθα εδώ στον Alpha και με καλούσαν στον Σπύρο Παπαδόπουλο, δεν πήγα ποτέ, όχι επειδή δεν εκτιμούσα τον Σπύρο αλλά επειδή ήξερα ότι αυτό το πράγμα είναι σκέτη ταλαιπωρία».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!