Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έλενα Κουντουρά: “Στην περίπτωση του Αλέξη Γεωργούλη υπήρξε καταγγελία χωρίς να υπάρχει κατηγορία από τη Δικαιοσύνη”

Μία ζεστή και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έλενα Κουντουρά στην εκπομπή Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μίλησε για τα φλέγοντα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα των ημερών, όπως το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, καθώς επίσης για τη μητρότητα

«Ο κύριος Κασσελάκης είναι ένας ομογενής που ήρθε στην Ελλάδα και ό,τι λέει το εννοεί. Είδα αυτό το πάθος στα μάτια του, αυτή τη λαχτάρα να προσφέρει στην πατρίδα του. Το εννοεί και θα το κάνει», δήλωσε αρχικά η Έλενα Κουντουρά.

«Εγώ συνεργάστηκα εξαιρετικά και με τον Αλέξη Τσίπρα. Είναι ένας πολύ έντιμος πολιτικός, που πήρε κάποιες προσωπικές αποφάσεις. Δεν γνωρίζω εάν θα επιστρέψει στην πολιτική σκηνή στο μέλλον», ανέφερε στη συνέχεια η γνωστή πολιτικός.

Η Έλενα Κουντουρά ρωτήθηκε αμέσως μετά και για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, όπου σχολίασε χαρακτηριστικά: «Γνωρίζω ότι υπήρξε μία καταγγελία αλλά δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Δεν υπάρχει δηλαδή κατηγορία αυτή τη στιγμή από τη Δικαιοσύνη. Στην Ευρωβουλή έχουμε ηθοποιούς, τραγουδιστές, εργάτες, οδηγούς φορτηγών. Πρέπει να εκπροσωπούνται όλες οι κοινωνικές ομάδες».

«Έχω δύο γιους, 24 και 25 ετών. Όταν ήμουν 5 μηνών, έχασα τη μητέρα μου και φοβόμουν μήπως κάνω κάτι λάθος στην ανατροφή τους. Κατάφερα όμως να μεγαλώσω χαρούμενα και καλά παιδιά.

Προσέχω τη διατροφή μου, αποφεύγω το αλκοόλ και κοιμάμαι νωρίς τα βράδια. Είμαι αθλήτρια στη νοοτροπία. Δεν μου αρέσουν οι πολύ αδύνατες γυναίκες, παρότι εγώ υπήρξα τέτοια λόγω μεταβολισμού. Δεν μου αρέσουν οι αισθητικές παρεμβάσεις, αγαπώ τις ρυτίδες μου», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Έλενα Κουντουρά.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!