Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δώρα Χρυσικού: “Έχουν περάσει 2,5 χρόνια από την περιπέτεια της υγείας μου, εξετάζομαι συχνά”

Η Δώρα Χρυσικού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τον ρόλο της ως «Αρετή Καπερνάρου» στην «Γη της Ελιάς» αλλά και για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

«Είμαι καλά, έχω ξαναβρεί τις δυνάμεις μου, το βλέπω στο σώμα μου. είμαι τώρα 2,5 χρόνια από την περιπέτεια με την υγεία μου. Εξετάζομαι πάρα πολύ συχνά, κάθε 3 μήνες. Όσο περνάει ο καιρός και απομακρύνομαι από την αρρώστια, συρρικνώνεται ο φόβος μου. Πάντα με απασχολεί όταν πηγαίνω για εξετάσεις, απλώς πιστεύω ότι το έχω αφήσει πίσω μου και πάντα το αντιμετωπίζω με αισιοδοξία μέχρι να φτάσω στην πολυπόθητη 5ετία» αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός.

«Η «Γη της ελιάς» θα είναι πάντα μία σειρά που μέσα της έζησα την αρρώστια, την ίαση. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Συνδέονται συνθήκες και άνθρωποι σε αυτό. Σε ευχαριστώ Δανάη και εσένα Άρη Καβατζίκη για την αξιοπιστία σας και την εμπιστοσύνη σας, που με κάνατε να θέλω να μοιραστώ το πρόβλημα της υγείας μου. Δεν το μετάνιωσα ποτέ που το έκανα δημόσιο.

Προφανώς όλοι θέλουμε καλύτερη τηλεόραση όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι άνθρωποι που είμαστε στις μεγαλουπόλεις, έχουμε πολλές ευκαιρίες διασκέδασης. Υπάρχουν άνθρωποι που βιώνουν μεγάλη μοναξιά και οικονομική στενότητα ή περιορισμένη πρόσβαση. Η τηλεόραση είναι η μοναδική τους παρηγοριά. Όσοι κάνουμε τηλεόραση έχουμε μεγάλη ευθύνη και τιμή και δεν πρέπει να τη σνομπάρουμε» σημείωσε η Δώρα Χρυσικού.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!