Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O Άγγελος Βουράκης για την Φαίη Σκορδά: “Κάποιοι άνθρωποι αξίζουν μόνο απαξία”

Ο Άγγελος Βουράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star, αναφερόμενος στην Φαίη Σκορδά και στις επιθέσεις που δέχεται.

Όσα είπε ο Άγγελος Βουράκης 

“Φέτος είναι γενικά μία ωραία, ήρεμη χρονιά και καλύτερη για εμένα. Το θέμα είναι να μπορέσεις να είσαι εσύ ήρεμος μέσα σε όλο αυτό που συμβαίνει και ο καθένας κρατάει αυτό που μπορεί”, ανέφερε αρχικά ο Άγγελος Βουράκης.

“Η Φαίη είναι πάρα πολύ έμπειρη, ώστε να μπορεί να προγραμματίσει και να περιφρουρήσει τη δουλειά της. Οπότε αυτό κάνει και κοντά σε αυτό περιφρουρεί και εμάς, τους συνεργάτες της”, τονίζει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ στην κάμερα του Star.

“Είμαι πάρα πολύ καλά με τη Φαίη και θα ήθελα αυτό να συνεχίσει, είναι ξεκάθαρο. Είναι μία καλύτερη χρονιά και για μένα, πέρσι δυσκολεύτηκα, γιατί το έκανα πρώτη φορά. Κατάλαβα ότι αυτή η δουλειά δεν είναι μόνο «χαχαχα», έχει έναν κόπο και μία σοβαρότητα”, παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Άγγελος Βουράκης.

“Κάποιες συμπεριφορές και κάποιοι άνθρωποι αυτό που χρειάζονται είναι η απαξία και τίποτα άλλο”, απαντά ο Άγγελος Βουράκης για τις επιθέσεις που δέχεται η Φαίη Σκορδά από πρόσωπα της τηλεόρασης, αφήνοντας αιχμές.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!