Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Αλέξης Κούγιας για το διαζύγιο του: “Δεν θα ήθελα ποτέ να πω το λόγο…”

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή Πρωινό και συνομίλησε με τον παρουσιαστή. Αναφερόμενος στο διαζύγιο του με την Εύη Βατίδου. Ο ίδιος εξήγησε πως ήρθε η φθορά στη σχέση τους, αλλά απέφυγε με κάθε τρόπο να αποκαλύψει την αιτία χωρισμού.

Όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας

“Εγώ μέσα σε μία σχέση θέλω να γελάω. Στον πρώτο μου γάμο δεν πρόλαβα να χαρώ, γιατί σκοτώθηκε η τότε σύζυγός μου. Στον δεύτερο γάμο έλειπε το γέλιο. Στην αρχή ήταν πολύ ωραία τα πράγματα. Στην πορεία έπιασα τον εαυτό μου να μη θέλω να γυρίσω σπίτι. Αποδεχόμουν να κάνω δίκες στην περιφέρεια, για να φεύγω με το αυτοκίνητο το βράδυ και να κοιμηθώ το βράδυ σε ένα ξενοδοχείο, που δεν μου άρεσε ποτέ”, εξομολογήθηκε ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε:

“Αυτό είναι θέμα που δεν θα ήθελα να συζητήσω ποτέ. Είναι ένα στοίχημα με τον εαυτό μου. Δεν θα ήθελα ποτέ να πω για ποιο λόγο χωρίσαμε με την Εύη Βατίδου. Είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι, είναι αδικημένη γιατί είναι ιδιαίτερα καλλιεργημένο παιδί με ιδιαίτερες σπουδές κλασικού μπαλέτου στο Λονδίνο, η οποία αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μόδα. Ήταν η ωραιότερη κοπέλα της εποχής και παραμένει”.

“Δεν θέλω ποτέ να μιλήσουμε για το τι συνέβη”, τόνισε εκ νέου ο Αλέξης Κούγιας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!