Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σίσσυ Φειδά: “Η ζωή μου άλλαξε με τη Διώνη και η ανάγκη μου είναι να είμαι μαζί της”

Συνέντευξη στην «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε η Σίσσυ Φειδά. Η επιχειρηματίας και διακοσμήτρια μίλησε για τα επαγγελματικά της, αλλά και την κόρη της.

«Ο όρος “πολυτέλεια” είναι παρεξηγημένος. Οι εποχές και η αγορά έχουν αλλάξει, υπάρχουν άπειρες δυνατότητες να βρεις αυτό που σου ταιριάζει σε προσιτή τιμή. Για να φέρω τις ισορροπίες θέλει οργάνωση, υπομονή και αντοχές. Είμαι πολύ κακή όταν εκρήγνυμαι, μπορεί με τα λόγια τον άλλον να τον γονατίσω, είμαι πολύ σκληρή και απαιτητική. Η ζωή μου άλλαξε με τη Διώνη και η ανάγκη μου είναι να είμαι μαζί της. Το μεγαλύτερο διάστημα που έμεινα μακριά της ήταν όταν ήμουν 10 μέρες στο νοσοκομείο», είπε αρχικά η Σίσσυ Φειδά.

Η Σίσσυ Φειδά είπε στη συνέχεια: «Υπάρχει τόσο έντονη πληροφόρηση στο σχολείο. Η κόρη μου μού είπε ότι στο σχολείο έμαθαν για τις διαφορετικές οικογένειες, για δυο μπαμπάδες, δυο μαμάδες και ξαφνιάστηκα. Όταν το παιδί σού λέει “μαμά, ξέρεις ότι τα αγόρια μπορούν να γίνουν κορίτσια και το αντίθετο;” δεν έχω τη γνώση να του το εξηγήσω σωστά. Θέλει προσοχή γιατί ένα λάθος μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τον γονιό και να προβληματίσει το παιδί».

Για τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της, η Σίσσυ Φειδά είπε: «Όλα είναι μέσα στη ζωή. Όταν είπαν για εμένα για τη διαφορά ηλικίας, με ενόχλησε γιατί δεν είχα ανάλογες σχέσεις πριν».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!