Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σταύρος Σβήγκος: Ξεσπά για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για οικονομική του καταστροφή – “Θα έπρεπε να ντρέπονται”

Στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος και μεταξύ άλλων μίλησε για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια αλλά και τα fake news που κυκλοφόρησαν μετά τη συνέντευξή του στο Στούντιο 4.

Ο ηθοποιός είχε αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος της υποκριτικής δεδομένων των συνθηκών, με αρκετά μέσα να μιλούν για οικονομική καταστροφή.

«Είναι ένα θέμα που απασχολεί τους ανθρώπους που απασχολεί. Όλη αυτή η τρομοκρατία που δημιουργείται λίγο από όλο αυτό, μου θυμίζει Μεσαίωνα, να κάψουμε τις μάγισσες. Ήμαρτον, αγάπη να υπάρχει.

Έχω πολλά νεύρα, πρώτη φορά είναι που εκνευρίστηκα. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, είναι ντροπής πράγματα. Κάθονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο με τίτλο – αγκίστρι για να πατήσει αυτός που κάθεται να πατήσει το κλικ.

Δεν είπα ποτέ ότι είμαι σε οικονομική καταστροφή μετά το τέλος του Έρωτα Φυγά. Θα έπρεπε να ντρέπονται.

Θα απαντήσω νομικά και αναλόγως γιατί είναι ντροπής πράγματα, δεν σέβονται τον συνάνθρωπό τους.

Ξύπνησα την άλλη μέρα και είδα μηνύματα από φίλους και αγνώστους αν θέλω βοήθεια. Και ρωτάω, αυτός που έγραψε αυτό το πράγμα γιατί δεν έγραψε ποιοι θέλουν βοήθεια.

Όχι, φίλε δεν είσαι δημοσιογράφος. Και θα απαντήσω όπως πρέπει να απαντήσω».

Τι είχε δηλώσει στο Στούντιο 4;
«Συνέχεια βρίσκομαι σε οικονομική δεινότητα, πολλές φορές την έχω βγάλει μόνο με μακαρόνια. Και στο παρελθόν όταν ξεκινούσα αυτή τη δουλειά, και από την άλλη να κάνεις μια χρονιά που να έχεις πολλά οικονομικά οφέλη και έρχεται η εφορία και σου λέει “είμαστε συνέταιροι φέρε μου το 47%”. Θεωρώ τρομερή αδικία το πώς λειτουργεί το κράτος απέναντι στους εργαζόμενους. Την περασμένη εβδομάδα ήμουν με ένα πακέτο μακαρόνια».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!