Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαριάννα Τουμασάτου: “Αν ήξερα ότι θα γινόταν τόσος ντόρος που είμαι δωρήτρια σώματος, δεν θα το έλεγα”

Καλεσμένη στην εκπομπή, Γειά σου, βρέθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στο γεγονός ότι είναι δωρήτρια σώματος και οργάνων αλλά και την οικογένειά της.

Η ηθοποιός μιλά για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Σταύρου αλλά και την κόρη της καθώς το δέσιμο που έχουν μπαμπάς-κόρη.

«Ήταν η ενηλικίωσή μου και ήθελα να πάρω μια απόφαση που αφορά μόνο εμένα. Αν ήξερα ότι θα γινόταν τόσος ντόρος, δεν θα το έλεγα. Δεν φαντάστηκα ότι θα έκανε εντύπωση. Το βρίσκω πολύ χριστιανικό αυτό, είναι μια κίνηση αγάπης. Δεν νομίζω ότι πήγε ο νους των γονιών μου προς το θάνατο αλλιώς θα έκλαιγε ακόμη η μάνα μου. Αλλά ο μπαμπάς όσο τον θυμάμαι και όσο επιτρέπεται ηλικιακά, ήταν αιμοδότης. Το να δίνω κάτι που περισσεύει από εμένα και εσύ το χρειάζεσαι, είναι γονιδιακή πληροφορία που έχω. Είμαι άνθρωπος που κοιμάται πριν ακουμπήσει το κεφάλι του στο μαξιλάρι. Αν σκεφτώ και με ακουμπήσει κάτι, δεν κοιμάμαι. Φέτος είναι η πρώτη φορά που κοιμήθηκα. Επειδή έχω μια έλλειψη ύπνου και δεν έχω τηλεόραση, κοιμάμαι το μεσημέρι μια ωρίτσα.

Δεν ξέρω τι είναι το “παραδοσιακή μαμά”. Μαγειρεύω, μου αρέσει. Πιο παλιά ο σύζυγός μου δεν βοηθούσε αλλά τώρα που φτιάχνει καρμπονάρα και η κόρη θεωρεί ότι υπάρχει καλύτερο, βοηθάει. Γλιτώνω και εγώ πάρα πολλά. Άμα της πω ότι θα συζητήσουμε κάτι, πάει κατευθείαν στον μπαμπά της. Κάθε φορά τα ίδια, δεν αλλάζει αυτό. Τα όρια τα κρατάω. Και εκείνος όταν χρειαστεί τα βάλει τα όρια, θα τα βάλει.

Για μένα ο Αλέξανδρος είναι ο ιδανικότερος άντρας. Είναι ένας άνθρωπος βαθιά συναισθηματικός, καλό θα είναι να μην τον δεις θυμωμένο. Ο μεγαλύτερος θυμός του είναι αν πειράξεις άνθρωπός του. Εγώ γελάω πολύ όταν θυμώνει όταν χτυπάς. Δεν μπορεί να το διανοηθεί και νευριάζω. Αλλά είναι ένας άνθρωπος που δεν ντραπεί να φωνάξει σε αγαπάω, με την ίδια ένταση θα φωνάξει. Είναι πληθωρικός. Μπορεί να συγκινηθεί με πράγματα και με την κόρη του είναι καρναβάλι. Βοηθάμε να γίνουμε ο ένας τον άλλον να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!