Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απίστευτο σκηνικό: Θεατές συναυλίας έκαναν μήνυση στη Μαντόνα γιατί άργησε 2,5 ώρες σε συναυλία της

Μήνυση κατά της Μαντόνα κατέθεσαν δύο θαυμαστές της επειδή ξεκίνησε την συναυλία της στη Νέα Υόρκη με δύο ώρες καθυστέρηση.

Η 65χρονη τραγουδίστρια κατηγορείται για «ψευδή διαφήμιση» στη μήνυση που κατέθεσαν οι Μάικλ Φέλοους και Τζόναθαν Χέιντεν εναντίον της ίδιας και της διοργανώτριας εταιρείας συναυλιών Live Nation.

Η μήνυση που περιήλθε στην κατοχή του TMZ αφορά και τις τρεις βραδιές που η Μαντόνα εμφανίστηκε αργοπορημένη στο Barclays Center στις 13, 14 και 16 Δεκεμβρίου – με τους ενάγοντες να αναφέρουν ότι οι συναυλίες που ήταν προγραμματισμένες να ξεκινήσουν στις 20:30 να μην ξεκινούν πριν από τις 22:30.

Οι λόγοι της μήνυσης κατά της Μαντόνα

Ισχυρίζονται πως η καθυστερημένη έναρξη των συναυλιών αποτελούν «εσκεμμένη άσκηση ψευδούς διαφήμισης, παραπλανητική παρουσίαση από αμέλεια και αθέμιτες και παραπλανητικές εμπορικές πρακτικές». Αναφέρουν επίσης ότι η Μαντόνα έχει μακρά ιστορία στο να μην ξεκινά τις συναυλίες της στην ώρα τους.

Αναγνωρίζουν ωστόσο πως η Μαντόνα έχει προβλήματα υγείας, τα οποία προκάλεσαν την αναβολή των αρχικών ημερομηνιών των συναυλιών από τον Ιούλιο στο Δεκέμβριο – αλλά δεν θεωρούν πως αυτό αποτελεί δικαιολογία για τις καθυστερήσεις στις συγκεκριμένες συναυλίες.

«Δεν μπορούσαμε να ξυπνήσουμε το πρωί για τη δουλειά»

Οι ενάγοντες αναφέρουν επίσης πως επειδή η συναυλία τελείωσε μετά τη μία το βράδυ, βρέθηκαν «αντιμέτωποι με περιορισμένες δημόσιες συγκοινωνίες και αυξημένο κόστος δημόσιων και ιδιωτικών μεταφορών εκείνη την ώρα». «Επιπλέον, πολλοί κάτοχοι εισιτηρίων που παρακολούθησαν εκείνες τις συναυλίες έπρεπε να ξυπνήσουν νωρίς το πρωί για να πάνε στη δουλειά τους ή/και να φροντίσουν τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις την επόμενη μέρα».

Ζητώντας απροσδιόριστες αποζημιώσεις, η αγωγή επιδιώκει να αποκτήσει καθεστώς συλλογικής αγωγής, καθώς οι άνδρες πιστεύουν ότι και άλλες ημερομηνίες του «Celebration» ξεκίνησαν αργά.

Έξαλλοι οι θαυμαστές της Μαντόνα με την αργοπορία της

Κι όπως φαίνεται, δεν ήταν οι μόνοι που εκνευρίστηκαν με την αργοπορία της Μαντόνα καθώς πολλοί ακόμη θαυμαστές μοιράστηκαν την απογοήτευσή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η συναυλία υποτίθεται πως θα ξεκινούσε στις 8:30. Η Μαντόνα εμφανίστηκε στις 11 το βράδυ. Όλη η αρένα την έβριζε για την αργοπορία της. Υπέροχο σόου, αλλά άργησε πάρα πολύ» έγραψε κάποιος στο Twitter.

«Δεν δίνω δεκάρα αν είσαι η Μαντόνα» έγραψε κάποιος άλλος. «Αν έχεις αργήσει 3 ώρες, είσαι απλά αγενής» με έναν ακόμη να προσθέτει: «Αγαπώ τη Μαντόνα, αλλά έχω σιχαθεί το πώς κυριολεκτικά αργεί 2 ώρες για την πρώτη της συναυλία στις ΗΠΑ». «2,5 ώρες καθυστέρηση. Θέλω πίσω τα χρήματά μου» σχολίασε ένας ακόμη εξοργισμένος θεατής.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!