Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O Πέτρος Ίμβριος για την Ναταλία Γερμανού: “Δεν μπορώ να πετάξω 7 χρόνια από τη ζωή μου”

Ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα. Εκεί απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη Ναταλία Γερμανού.

Όσα είπε ο Πέτρος Ίμβριος

“Έχω τρία παιδιά, τα αγαπώ, είμαι πολύ ευτυχισμένος. Ο μικρός μου γιος είναι 3 ετών, όταν τον βλέπω ξεχνάω τα πάντα. Οι κόρες μου είναι στην εφηβεία, είναι ό,τι πιο όμορφο έχω στη ζωή μου”, είπε αρχικά ο Πέτρος Ίμβριος.

Ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Δασκουλίδη και τον Σπύρο Σπυράκο: “Δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός, τα ψυχολογικά μας τα έχουμε ξεπεράσει. Δεν έχω τσακωθεί ποτέ για μαρκίζα, πάντα έκανα πίσω με αγάπη για να είναι κάποιος άλλος μπροστά. Η αξία κάποιου φαίνεται πάνω στην πίστα”.

Για την πρώην σύζυγό του, Ναταλία Γερμανού, ο Πέτρος Ίμβριος ανέφερε: “Για τη Ναταλία δεν είχα ποτέ κακά συναισθήματα ακόμα και μετά τον χωρισμό μας. Ο χωρισμός μου με τη Ναταλία ήταν μια κοινή απόφαση. Δεν μπορώ να πετάξω 7 χρόνια από τη ζωή μου, τα πέρασα με τη Ναταλία. Την αγαπώ ακόμα και αυτή με αγαπάει”.

Κλείνοντας, ο Πέτρος Ίμβριος είπε: “Τα τραγούδια που γράφω είναι βιωματικά, ανάλογα με το πώς νιώθω. Δέχομαι φλερτ μέσω social media αλλά διακριτικά. Είχα βγάλει το σακάκι μου και από κάτω τα κορίτσια ούρλιαζαν”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!