Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H Ιωάννα Μαλέσκου για τον Γιώργο Λιάγκα: “Έτσι είπε ο γλυκούλης; Ας μας εξηγήσει…”

Τη συνέντευξη της Ιωάννας Μαλέσκου στο Happy Day σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας και συγκεκριμένα το κομμάτι στο οποίο η ίδια αναφερόταν στη σύγκριση που έκαναν με την Ελένη Μενεγάκη.

Όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου εξέφρασε την ενόχλησή της για τότε, αλλά και όσα σκεφτόταν για την παρουσιάστρια, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει χαρακτηριστικά στο Πρωινό: “Ειλικρινά τώρα, πιστεύει η γλυκύτατη, πανέμορφη και υπερταλαντούχα Ιωάννα ότι την ενδιέφερε την Μενεγάκη, αν την έλεγαν “Μενεγάκη της Κρήτης”; Ούτε την έβλεπε η Μενεγάκη. Δηλαδή, ειλικρινά”.

Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών συνάντησαν την Ιωάννα Μαλέσκου η οποία απάντησε:  “Α, έτσι είπε; Ο γλυκούλης. Εντάξει, μπορεί να πει ό,τι θέλει, κάτι παραπάνω θα ξέρει. Φαντάζομαι. Ο καθένας λέει την άποψή του ελεύθερα. Να είναι καλά”.

Εν συνεχεία, ενημερώθηκε ότι ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 τη χαρακτήρισε «σοβαροφανή», με την ίδια να αποκρίνετια: “Καλέ, πλέξανε εγκώμιο. Να είναι καλά. Για εκείνους μπήκε σίγουρα καλά η χρονιά. Δε θέλω να σχολιάσω κάτι στα λεγόμενά τους, δεν τα άκουσα. Σοβαροφανής σίγουρα δεν είμαι. Δε ξέρω πως προκύπτει το σοβαροφανής, ας μας εξηγήσει”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!