Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στην OnTime – Η Σοφία Αρβανίτη για τον Γιώργο Νταλάρα: “Κάποιοι διαφημίζουν μπιφτέκια και κάποιοι παίρνουν επιχορηγήσεις χιλιάδων ευρώ από το κράτος”

Σάσα Σταμάτη

Για την πολυσυζητημένη δήλωση του Γιώργου Νταλάρα για καλλιτέχνες που διαφημίζουν «μπιφτέκια και λουκάνικα» ρωτήθηκε η Σοφία Αρβανίτη από τη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time.

Όπως είπε η γνωστή τραγουδίστρια «κάποιοι τραγουδιστές διαφημίζουν λουκάνικα και μπιφτέκια είτε για να επιβιώσουν είτε για extra εισόδημα και κάποιοι αρκούνται να παίρνουν επιχορηγήσεις πολλών χιλιάδων ευρώ από το ελληνικό κράτος για να κάνουν συναυλίες. Στις μέρες μας, το φάλτσο διορθώνεται στο στούντιο. Στις ζωντανές εμφανίσεις δεν διορθώνεται.

Όσα είπε η Σοφία Αρβανίτη

Αν ένας καλλιτέχνης είναι φάλτσος στο live, αλλά έχει άστρο και ο κόσμος γεμίζει το χώρο που εμφανίζεται, τότε είναι ευθύνη του κόσμου αυτό, και καλά κάνει και πάει. Είναι θέμα παιδείας. Εμάς δεν μας πέφτει λόγος».

Ακόμα, η Σοφία Αρβανίτη μίλησε για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.

“Θεωρώ ότι όπως εξελίσσεται ο κόσμος, αλλάζουν οι ανάγκες. Πριν από πενήντα χρόνια, που τα πράγματα ήταν αλλιώς στην κοινωνία των ανθρώπων, δεν ζητούσαν αυτοί οι άνθρωποι με νόμους να ενταχθούν ισότιμα όπως οι υπόλοιποι. Τώρα, όμως, το ζητούν και η κοινωνία, θέλοντας και μη, θα δεχτεί τους νέους νόμους, γιατί όλοι οι νόμοι πρέπει να λειτουργούν ισότιμα για όλους.

Το γενικεύω για να πω ότι στις μέρες μας δεν ζητούν πράγματα και νόμους μόνο οι ομόφυλοι, αλλά υπάρχει ανισότητα και στις αμοιβές των αντρών σχετικά με των γυναικών. Πράγμα που θεωρώ τραγικό. Οι γυναίκες δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε και θα πρέπει να συνεχίζουμε τον αγώνα για ισότιμη αντιμετώπιση αντρών και γυναικών. Και όταν μια σύγχρονη γυναίκα τη ρωτάνε αν είναι φεμινίστρια, το θεωρώ τραγικό να λέει ότι δεν είναι. Μάλλον μπερδεύεται, γιατί ίσως νομίζει ότι αν δηλώσει φεμινίστρια, χάνει τη θηλυκότητά της. Φυσικά και δεν τη χάνει!” απάντησε η Σοφία Αρβανίτη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!