Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νικολάκης Ζεγκίνογλου: “Στην Κρήτη η αγάπη εκφράζεται με τη βία, τα βρήκα σκούρα τα πρώτα χρόνια εκεί”

Ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου, ο Τάσος του Milky Way βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 17/1 καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μέσα σε όλα μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στην Κρήτη.

«Γεννήθηκα στην Αθήνα. Ο πατέρας μου είναι Αθηναίος, από το ,Μπουρνάζι, και η μητέρα μου από το Ηράκλειο της Κρήτης. Στην Κρήτη αποφασίσαμε να κατέβουμε το 1999 μετά τον σεισμό. Υπήρχε η προδιάθεση, το θέλανε οι γονείς μου γιατί είναι διαφορετική η ποιότητα ζωής στην Κρήτη. Εγώ τότε ήμουν 9 ετών. Ήθελα πάρα πολύ να φύγω. Μέναμε στο Κερατσίνι. Ήθελα πάρα πολύ να πάω να μείνω στην Κρήτη. Για μένα η Κρήτη ήταν ο παράδεισός μου» ανέφερε αρχικά ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου.

«Πήγαμε στην Κρήτη κι εκεί ξεκίνησε η πραγματική ζωή. Ήθελα να ξαναφύγω να έρθω στην Αθήνα. Είναι σκληρή κοινωνία η Κρήτη. Ακόμα και η πόλη, το Ηράκλειο, είναι λίγο πιο σκληρά τα πράγματα. Δεν είναι τόσο συνδεδεμένοι με τα συναισθήματά τους. Και ειδικά για ένα αγόρι που μεγαλώνει εκεί, είναι λίγο περίεργη η κατάσταση.

Η αγάπη εκεί εκφράζεται πιο πολύ με τη βία. Εγώ ήμουν ένα παιδί πολύ ευαίσθητο, οπότε τα βρήκα σκούρα στο να κάνω παρέες, να ενταχθώ στην κοινωνία. Ακόμα και σε πιο μεγάλη ηλικία. Για παράδειγμα, τις πρώτες μέρες με πλησίασαν πολλά παιδάκια και με ρώταγαν ποια μου αρέσει, είπα κι εγώ, “η Τασούλα, η Μαρία, η Χρύσα…” την υπόλοιπη εβδομάδα προσπαθούσαν να με δείρουν, να με τραμπουκίσουν… η μία ήταν αδελφή κάποιου, την άλλη τη γούσταρε κάποιος άλλος…

Μεγαλώνοντας έφτιαξα τις παρέες μου μου, αλλά έχω πολύ λίγους από το σχολείο. Γενικά όμως τα παιδικά μου χρόνια ήταν υπέροχα, και στην Κρήτη και στην Αθήνα» εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου.







Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!