Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O Τριαντάφυλλος για τον Γιώργο Λιάγκα: “Εγώ τρία χρόνια περίμενα να φιλήσω τη Δήμητρα, τώρα ας περιμένει κι αυτός λίγο”

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star. Τον γνωστό τραγουδιστή συνάντησε η ρεπόρτερ της εκπομπής, Μυρσίνη Κοντού, στην ανανέωση του συμβολαίου του με τη δισκογραφική εταιρεία Heaven.

Όσα είπε ο Τριαντάφυλλος

“Κάτι θα ξέρει ο Γιώργος (Ασημακόπουλος) για να λέει ότι οι Διάσημοι κοιμούνται τα βράδια στην καλύβα των ρεπόρτερ. Αν βρεις σπίτι ζεστό να κοιμηθείς ή φαγητό να φας, εντάξει. Αν βρεις κινητό όμως, είναι σαν να κλέβεις τους άλλους παίκτες”, δηλώνει ο Τριαντάφυλλος για την πρόσφατη αποκάλυψη του συμπαίκτη του στο Survivor 2021.

“Δεν είναι σωστό. Οποιοσδήποτε είτε παίρνει 5 είτε 10 χιλιάρικα είναι ίσος με τον άλλο. Εκεί ξεχνάς τι λεφτά παίρνεις”, τονίζει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

“Δεν μου αρέσει που αποκαλύπτονται συνέχεια πράγματα για το Survivor, κάτι γίνεται. Όταν πηγαίνουν τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα, γίνονται αυτά. Σε λίγο θα πάρουν σύνταξη από εκεί”, παραδέχεται ο Τριαντάφυλλος αμέσως μετά στην κάμερα του Star.

Σε σχετική ερώτηση της ρεπόρτερ ο Τριαντάφυλλος απαντά: “Θα πάω καλεσμένος κάποια στιγμή στον Γιώργο Λιάγκα, δεν φοβάμαι. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Εγώ τρία χρόνια περίμενα να φιλήσω τη Δήμητρα, τώρα ας περιμένει κι αυτός λίγο”, ενώ παραδέχεται πως το κεφάλαιο ΟΡΕΝ παραμένει για τον ίδιο ανοιχτό.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!