Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαίρη Μηλιαρέση: “Υπάρχουν μπάζα που έχουν στηριχτεί και έχουν κάνει καριέρα στην τηλεόραση”

Η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και την Κατερίνα Νινιού για την τηλεόραση, την τηλεοπτική της καριέρα, την ενασχόληση της με τα κοινά και την ”κόντρα” με τη Βάνα Μπάρμπα.

Αναφερόμενη στην ”σχέση” της με την τηλεόραση και την τηλεοπτική της καριέρα, είπε:

«Η τηλεόραση μου λείπει κάποιες φορές, αλλά κανονικά θα έπρεπε εγώ να της λείπω γιατί έκανα νούμερα. Ήμουν πολύ ικανό άτομο για το μέσο αυτό που λέγεται τηλεόραση. Υπάρχουν μπάζα που έχουν στηριχτεί και έχουν κάνει καριέρα στην τηλεόραση, όλοι το ξέρουμε.

Ένα πράγμα που με ενοχλεί είναι ότι θα μπορούσαν να έχουν περισσότερα άτομα δουλειά. Βλέπεις ότι ένας παίρνει τρεις εκπομπές, ο άλλος δύο και ο άλλος όλες τις ζώνες. Δεν χρειάζεται να βλέπουμε τον ίδιο το πρωί, τον ίδιο το μεσημέρι και το βράδυ!», σχολίασε.

«Είχα δεχθεί άσχημα σχόλια όταν έκανα το τηλεμάρκετινγκ. Για κάποιους η δουλειά είναι μόνο φαίνεσθαι και δεν είναι δουλειά. Στην αρχή ντρεπόμουν λίγο αλλά μετά που το έκανα καλά είδα ότι είναι ένα ταλέντο που δεν το έχει ο καθένας…».

Για την ενασχόληση της με τα κοινά, δήλωσε:

«Είμαι στο δήμο της Γλυφάδας αντιδήμαρχος περιβάλλοντος, πρασίνου και αδέσποτων ζώων. Είμαι ευγνώμων που ο κόσμος της Γλυφάδας κατάλαβε την προσφορά μου…».

«Η Βάνα είχε έρθει με το συνδυασμό μας, μετά τσακώθηκαν και πήγε με άλλη παράταξη. Έχουμε μίλησει από τότε, τα έχουμε πει. Της λέω ”ρε σύ Βάνα δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες;”, μου είπε ” όχι μωρέ τα ξέρω εγώ αυτά! Μια χαρά, μας παίξαν και οι τηλεοράσεις”».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!