Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Αφροδίτη Γραμμέλη για τον θάνατο του πατέρα της: “Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδος…”

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Τη γνωστή τηλεκριτικό συνάντησε η ρεπόρτερ Μένια Κούκου σε βραδινή της έξοδο, όπου τη ρώτησε μεταξύ άλλων για τον πρόσφατο χαμό του πολυαγαπημένου της πατέρα.

Όσα είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη 

“Τον έχασα ανήμερα των γενεθλίων μου, είναι μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Είναι πολύ πρόσφατο, πολύ δύσκολο και προσπαθώ λίγο να αντέξω, να είμαι συνεπής στη δουλειά μου και να προχωρήσω. Δεν ξεπερνιέται”, εξομολογείται η Αφροδίτη Γραμμέλη.

“Η δουλειά σίγουρα βάζει το μυαλό σε άλλες διαδρομές. Οι συνεργάτες μου και στο MEGA και στην εφημερίδα με έχουν αγκαλιάσει, είναι δίπλα μου συνέχεια, με στηρίζουν, με εμψυχώνουν, είναι κοντά μου και πραγματικά με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ αυτές τις δύο εβδομάδες που είναι πολύ δύσκολες για μένα”, παραδέχεται η δημοσιογράφος στην κάμερα του Alpha.

“Σας ευχαριστώ πολύ και εσάς και τους συνεργάτες και την Κατερίνα και όλους τους εξαιρετικούς συναδέλφους για τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα αγάπης”, καταλήγει στις δηλώσεις της η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!