Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H Λουκία Παπαδάκη για όσα λέγονται για την “Λάμψη”: “Βαριέμαι πάρα πολύ”

Η Λουκία Παπαδάκη μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον Αλέξη Μίχα. Η ηθοποιός μίλησε για τη σειρά Ηλέκτρα, τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και τη Λάμψη.

Όσα είπε η Λουκία Παπαδάκη

“Η σειρά «Ηλέκτρα» αποδεικνύει πολύ έντονα ότι δεν έχει συμβεί καμία τρομακτική αλλαγή στη νοοτροπία 50 χρόνια μετά δυστυχώς. Θυμάμαι τα καλύτερα από τη συνεργασία μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήμουν πολύ τυχερή, γιατί ήταν μία εξαιρετική προσωπικότητα και σπουδαία συνεργάτης. Η μοναδική απαίτηση της Αλίκης ήταν να φοράει κάτι παντοφλάκια για να μην κουράζεται”, είπε αρχικά η Λουκία Παπαδάκη.

Για τη Λάμψη, η Λουκία Παπαδάκη ανέφερε: “Δεν θα πω τίποτα για όσα ακουστήκαν για τη Λάμψη, βαριέμαι πάρα πολύ. Έχουν περάσει 33 χρόνια από τη Λάμψη και έχουμε κάνει μία σπουδαία δουλειά για τα δεδομένα της εποχής.

Η γραφή του Νίκου Φώσκολου ήταν πολύ χαρακτηριστική, έντονη και με πολύ καλά ελληνικά. Ο Νίκος Φώσκολος είχε αγωνία για τις καιρικές συνθήκες και αν θα μπορούσα να έρθω στο γύρισμα αν χιόνιζε στο αεροδρόμιο. Του έλεγα “ό,τι κι αν συμβεί εγώ 8:30 η ώρα θα είμαι στο πλατό” ”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!