Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νίκος Πολυδερόπουλος: Στο Άγιο Όρος λίγες εβδομάδες μετά τον ξαφνικό θάνατο του αδελφού του

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί ο Νίκος Πολυδερόπουλος, καθώς ανήμερα των Χριστουγέννων έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του ηθοποιού, Παντελής σε ηλικία 28 ετών.

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή T-Live, ο νεαρός μπάρμαν είχε επισκεφτεί το νοσοκομείο, καθώς ταλαιπωριόταν από έναν πονόλαιμο, ωστόσο τον έδιωξαν…

«Το θέμα είναι ότι το παιδί έχει φύγει, πρέπει να μείνουμε πίσω δυνατοί οι υπόλοιποι για να στηρίξουμε. Είχε μια ενόχληση στον λαιμό, πήγε στον γιατρό και του είπε δεν είναι κάτι και ότι μπορεί να φύγει. Την επόμενη μέρα τον περιμέναμε να κάνουμε γιορτή μαζί. Όταν έφτασε είπε “ήρθα, έφερα το δώρο” και έπεσε. Και από τότε τελείωσαν όλα. Του κάναμε όλα τα απαραίτητα, τις εισπνοές κτλ… ήρθε το ΕΚΑΒ, αλλά δεν καταφέραμε να τον γυρίσουμε πίσω» είχε αποκαλύψει ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Σήμερα, Δευτέρα 15/1 ο ηθοποιός επέστρεψε στα social media, αναρτώντας μια φωτογραφία από την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος. Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έχει στενή σχέση με την θρησκεία και την πίστη και δεν είναι η πρώτη φορά που έχει επισκεφτεί το Άγιο Όρος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!