Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μίνως Θεοχάρης για το bullying στο σχολείο: “Έφτανα στην είσοδο και δεν έμπαινα μέσα, περνούσα από τον διάδρομο και με κορόιδευαν»”

Ο Μίνως Θεοχάρης κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Δευτέρας και μίλησε για όλα. Ο γνωστός ηθοποιός συζήτησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το bullying που υπέστη τα χρόνια που πήγαινε στο σχολείο, με αποκορύφωμα όταν έφτασε στην Α΄Λυκείου, όπου δεν έμπαινε μέσα για να μην τον κοροϊδέψουν.

«Έφτανα στην είσοδο του σχολείου και δεν έμπαινα μέσα, πρέπει να ήταν στην Α΄ Λυκείου. Ενώ έφτανα στο σχολείο, δεν έμπαινα. Προκειμένου να μην περάσω αυτό το πράγμα που περνούσα μπαίνοντας, γιατί όσο μεγάλωνα αγρίευε η συνθήκη, κι έλεγα ας μην πάω, μην περάσω πάλι από τον διάδρομο και να ακούω 10 άτομα να με κοροϊδεύουν, δεν θέλω, δεν μπορώ να το περάσω και σήμερα.», εξομολογήθηκε ο Μίνως Θεοχάρης.

Όπως είπε στη συνέχεια ο Μίνως Θεοχάρης, στο reunion που πραγματοποίησαν οι συμμαθητές του πριν από μερικά χρόνια, οι συμπεριφορές ήταν πλέον πολύ διαφορετικές.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!