Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αγγελική Ηλιάδη: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο του χωρισμού της από τον Σάββα Γκέντσογλου

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και στον Αλέξη Μίχα. Εκεί απάντησε για το I’m a Celebrity Get Me Out of Here, το Survivor ,τον Σάββα Γκέντσογλου, τον Βασίλη Καρρά και την γιαγιά της Καίτη Γκρέυ.

Όσα είπε η Αγγελική Ηλιάδη

“Το I’m a Celebrity ήταν μια υπέροχη εμπειρία αλλά περάσαμε πολλές δυσκολίες. Επειδή δεν ήταν ριάλιτι ο κόσμος δεν έβλεπε τις καταιγίδες και τους τυφώνες που περάσαμε”, είπε αρχικά για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ.

Για την απουσία της από τον νέο κύκλο του Survivor, το ενδεχόμενο συμμετοχής της και τον πρώην σύντροφό της, Σάββα Γκέντσογλου, ανέφερε:

“Δεν πήγα στο Survivor γιατί έπρεπε να μείνω κοντά στα παιδιά μου. Έλειπα ήδη δυο μήνες και μου ήταν δύσκολο αν αφήσω πάλι τα πάντα στην άκρη. Μπορεί αργότερα να μπω, όλα είναι πιθανά…

Εγώ πρότεινα τον Σάββα στο Survivor, είναι ένα πρότζεκτ που μας άρεσε πολύ. Πραγματικά πιστεύω ότι ο Σάββας θα φτάσει μέχρι το τέλος στο παιχνίδι, δεν το λέω επειδή είναι δικός μου άνθρωπος. Η αγάπη μας με τον Σάββα δεν τελείωσε ποτέ απλά μας χώρισε η απόσταση, έπρεπε να λείπει συνέχεια…”.

Επίσης αναφέρθηκε στον Βασίλη Καρρά, τι είπε:

“Ήμουν πολύ μικρή όταν γνώρισα τον Βασίλη Καρρά, πάντα με προστάτευε, τον έβλεπα σαν να ήταν ο μπαμπάς μου. Όταν του είπα ότι θέλω να κάνουμε ντουέτο μου είπε ”ναι, εννοείται να βρούμε κάποιον να μας γράψει τραγούδι”. Είναι μεγάλος θησαυρός το ντουέτο μου με τον Βασίλη Καρρά…”.

“Η γιαγιά μου, Καίτη Γκρέυ, δεν με αναγνωρίζει είναι πολύ λυπηρό να μιλώ για αυτό…”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!