Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η αποκάλυψη on air της Ελένης Χατζίδου για Παπαθωμά – Πετράκο: “Ήρθαν στη βάφτιση, μετά από λίγες ημέρες μάθαμε ότι χώρισαν”

Τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου στην εκπομπή “Γεια Σου” σχολίασαν η Ελένη Χατζίδου και η παρέα του Breakfast@Star το πρωινό της Δευτέρας (15/1). Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, το πρώην ζευγάρι είχε παραβρεθεί στη βάφτιση της μικρής Μελίτας και λίγες ημέρες μετά έγινε γνωστό το διαζύγιό τους.

Όσα είπε η Ελένη Χατζίδου

“Και ο Γρηγόρης Πετράκος είναι προσφάτως χωρισμένος και λέει πόσο τυχερός είναι, γιατί δουλεύει τα Παρασκευοσάββατα, οπότε έχει όλη την υπόλοιπη εβδομάδα κενή για να βλέπει τα παιδιά του”, ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

“Βλέπουμε και στις δύο περιπτώσεις (του Γρηγόρη Πετράκου και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη) τη θετική πλευρά του χωρισμού, ότι δεν είναι όλα αρνητικά. Είναι δύο άνθρωποι που το βλέπουν θετικά”, τόνισε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

“Καλό είναι να μην καταλαβαίνουν τα παιδιά τίποτα. Εγώ δεν θα ξεχάσω στη βάφτιση της Μελίτας που στον παραδίπλα χώρο ήταν ο Γρηγόρης Πετράκος με τη Θεοφανία Παπαθωμά και λίγες ημέρες μετά ακούσαμε για τον χωρισμό”, περιέγραψε στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου.

“Θέλω να πω ότι αυτό δεν αλλάζει στο μεγάλωμα των παιδιών, θα γίνουν τα γενέθλια μαζί και τα λοιπά”, υπογράμμισε η Ελένη Χατζίδου, με τον συμπαρουσιαστή της να επισημαίνει πως τότε το ζευγάρι θα είχε προφανώς λάβει ήδη την απόφαση του διαζυγίου, απλώς δεν είχε προχωρήσει ακόμα στη δημοσιοποίησή του.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!