Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στην ON time: Όλα όσα έγιναν στην ρομαντική έξοδο Μητσοτάκη – Μαρέβας. Τι ζήτησε από τη Μαρινέλλα

Τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαρινέλλα χειροκρότησαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη , βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο νυχτερινό κέντρο «ΝΟΧ» στην Ιερά οδό, όπου εμφανίζονται η Μαρινέλλα και η Μπέττυ Μαγγίρα, και ήταν αρκετά ευδιάθετος, χαιρετούσε τον κόσμο, ενώ έλεγε «ναι» χωρίς καμία δυσφορία στα νέα παιδιά που τον πλησίαζαν για μια φωτογραφία. Το ζευγάρι κάθισε στη δεύτερη σειρά, σε τραπέζι που ήταν μόνο για δύο άτομα, αφού επέλεξαν να βγουν οι δυο τους. Στο τραπέζι υπήρχαν κεριά, λουλούδια κι ένα φωτάκι που συμπλήρωνε τη ρομαντική ατμόσφαιρα.

Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας με φίλους που είδε εκεί, είχε τέσσερα χρόνια να βγει μόνος του με τη σύζυγό του και να διασκεδάσουν. Ο πρωθυπουργός ήπιε μια βότκα σκέτη σε χαμηλό ποτήρι και η σύζυγός του ένα τζιν τόνικ. Κάποια στιγμή, ο πρωθυπουργός πείνασε, αφού από τις υποχρεώσεις της ημέρας δεν είχε φάει και παρήγγειλε ένα χάμπουργκερ!

 

Υπόσχεση

Να σημειώσουμε ότι την ώρα που η Μαρινέλλα ερμήνευε στη σκηνή τα τραγούδια της, το ζευγάρι δεν έκρυβε τον έρωτά του, αφιερώνοντας τραγούδια ο ένας στον άλλον, ενώ έβγαζαν και σέλφι, με τον κόσμο να τους θαυμάζει που ζούσαν πραγματικά τη στιγμή, όπως θα έκανε ένα απλό ζευγάρι. Ο πρωθυπουργός, μάλιστα, αφιέρωσε στη σύζυγό του το ερωτικό τραγούδι «Καμιά φορά», το οποίο ερμήνευσε η Μαρινέλλα.

Στο διάλειμμα της παράστασης το ζεύγος επισκέφτηκε την αγαπημένη τραγουδίστρια στο καμαρίνι της. Μίλησαν για περίπου δεκαπέντε λεπτά σε ευχάριστο κλίμα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να της διαμηνύει πως θα την επισκεφτεί ξανά για να ακούσει το αγαπημένο τραγούδι της μητέρας του Μαρίκας Μητσοτάκη, το «Σ’ αγαπώ (όπως η μάνα το παιδί)», που δεν ήταν στο πρόγραμμα, με τη μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου να του υπόσχεται πως θα του το τραγουδήσει!

 

 

Από τη Σπυριδούλα Τριάντου

Δημοσιέυτηκε στην ΟΝtime 12/1/2023

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!