Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: “Δεν έχουμε να χωρίσουμε ούτε κτήματα ούτε σπίτια”

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, οι δυο γυναίκες συζήτησαν για τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες μέχρι που η κουβέντα συμπεριέλαβε και την πρώην συνεργάτιδα της, Βίκυ Καγιά.

Ειδικότερα, η Έλενα Χριστοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα τελευταία χρόνια μού αρέσει πάρα πολύ τηλεοπτικά η Ηλιάνα (σ.σ. Παπαγεωργίου, έχει κάνει μια μεγάλη στροφή στυλιστική. Η Ηλιάνα έχει πια αποκτήσει το δικό της στυλ, έχει μάθει, έχει ταξιδέψει και κάνει πολύ ωραία πράγματα. Επίσης, μου αρέσει πολύ η Βίκυ Καγιά και πάντα μου άρεσε».

Όσα είπε η Έλενα Χριστοπούλου

“Μιλήσαμε πρόσφατα και είχαμε ξαναμιλήσει στα MAD πέρσι. Εντάξει, ναι, δεν έχω να χωρίσω κάτι με την Βίκυ. Ό,τι έγινε, έγινε. Ό,τι συνέβη, συνέβη. Δεν έχουμε να χωρίσουμε ούτε κτήματα ούτε σπίτια”.

“Είναι από τις πιο στυλάτες Ελληνίδας και πρέπει να είμαι αντικειμενική, τι να κάνω. Μου αρέσει επίσης πάρα πολύ η Έλλη Στάη, πάντα μου αρέσει να την Βλέπω όπως και τη Ράνια Τζίμα. Τρελαίνομαι γιατί το στυλ δεν είναι μόνο ρούχα, είναι όλο” συμπλήρωσε, επίσης, η Έλενα Χριστοπούλου στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!