Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φελίσια Λαπάτη: Το επόμενο βήμα μετά τον χωρισμό της από τον Ηλία Βρεττό και οι προτάσεις (ΦΩΤΟ)

της Σπυριδούλας Τριάντου-Εφημερίδα Freddo

 

Ελεύθερη, ωραία και με πολύ όρεξη για δουλειά η Φελίσια Λαπάτη ετοιμάζεται για νέες συνεργασίες στον χώρο  του θεάματος! Το πανέμορφο μοντέλο που είχε σχέση  για λίγους μήνες με τον Ηλία Βρεττό, συνεχίζει  να βάζει φωτιά στα social media με τις πόζες της και να κάνει τους χιλιάδες ακόλουθους της να την θαυμάζουν ακόμα περισσότερο!

Η Φελίσια με το υπέροχο πρόσωπο και τις απίστευτες σωματικές αναλογίες μετά από τη παραμονή της στην Ιταλία, όπου γέμισε τις μπαταρίες της, επέστρεψε στην Αθήνα ανανεωμένη και έτοιμη για νέα βήματα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά. Για αρκετό καιρό παρουσίαζε βίντεο με «παράξενα»  θέματα  μέσα από ιντερνετικό κανάλι, ενώ πέρσι βρέθηκε στο επιτελείο του «Πρωινού» καθώς έκανε τη πρακτική της σαν δημοσιογράφος!

12107697_474707229398078_1845858972_n

Ο χώρος της τηλεόρασης την ελκύει και η ίδια έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Εδώ και αρκετούς μήνες η Φελίσια ασχολείται με το μόντελινγκ, έχει κλείσει διαφημιστικά που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται μέσα στο καλοκαίρι ενώ όπως αποκαλύπτει στη Freddo έχει και τηλεοπτικά σχέδια: «Υπάρχουν κάποιες προτάσεις που ξεκίνησαν τον Φθινόπωρο όμως επειδή έφυγα και ήμουν εκτός Ελλάδος δεν μπορούσα να κάνω κάποιοι ραντεβού. Έτσι τώρα που επέστρεψα ξεκίνησα συζητήσεις για κάτι που μπορεί να υλοποιηθεί την ερχόμενη σεζόν σε μεγάλο κανάλι» μας είπε χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι να «πέσουν» οι υπογραφές! Η Φελίσια έχει περάσει από αρκετά τηλεοπτικά κάστινγκ και νιώθει έτοιμη για να βρεθεί με επιτυχία μπροστά από τις κάμερες: «Νιώθω πιο ψημένη τώρα και έχω συλλέξει περισσότερες εμπειρίες. Θεωρώ ότι μπορώ να αξιοποιήσω τις γνώσεις μου όμως πάνω από όλα θέλω να κάνω κάτι που μου ταιριάζει και με εκφράζει. Δεν θα έλεγα ναι σε οποιαδήποτε πρόταση αρκεί και μόνο για να βγω στο γυαλί» εξηγεί απόλυτα συνειδητοποιημένη για τα θέλω της.

th_p06

 

Αυτή τη περίοδο η Φελίσια Λαπάτη ασχολείται με την επιχείρηση του πατέρα της, το Miller στη Γλυφάδα, έναν πολυχώρο που συνδυάζει ψωμί , καφέ και φαγητό: «Βρίσκομαι εκεί κάθε μέρα και θα κάνω ότι χρειαστεί.  Ακόμα και ψωμί θα πουλήσω. Το αγαπώ το μέρος, βοηθάω όσο μπορώ και χαίρομαι που βλέπω συνεχώς όλο και περισσότερο κόσμο να μας εμπιστεύεται» δηλώνει! Αυτό σημαίνει πως οι θαυμαστές της ξέρουν και που θα την βρουν.

ΛΑΠΑΤΙ 1

 

Η σχέση της με τον Ηλία Βρεττό αποτελεί παρελθόν  όμως την περίοδο που ήταν ζευγάρι, έγιναν  αρκετές φορές πρωτοσέλιδο. Πόσο επηρέασε αυτό της ζωή της όμορφης Φελίσια που δεν είχε συνηθίσει στην τόσο απότομη δημοσιότητα; «Θεωρώ πως όλα εξαρτώνται από το πώς θα τα διαχειριστείς. Δεν μου έκανε ούτε κακό, ούτε καλό. Δεν το προέβαλα, δεν το επεδίωξα και εγώ παραμένω ακόμα αυτή που είμαι. Η ζωή μου είναι η ίδια, δεν βρήκα δουλειά μετά από αυτό. Γενικά πιστεύω για να σου κάνει κάτι κακό, πρέπει να το αφήσεις. Αν ξέρεις τι θέλεις, ξέρεις τον εαυτό σου και δεν κυνηγάς την εφήμερη δημοσιότητα, μπορείς όλα να τα διαχειριστείς με επιτυχία» μας λέει με αρκετή ωριμότητα παρά τα 24 χρόνια.

ΛΑΠΑΤΙ 77

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!