Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Με καρκίνο του μαστού ηθοποιός του Baywatch – “Με πιάνει πανικός”

Η ηθοποιός του «Baywatch» Νικόλ Έγκερτ διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Η 51χρονη αποκάλυψε στο People ότι διαγνώστηκε στις αρχές Δεκεμβρίου 2023 με καρκίνο του μαστού σταδίου 2.

Η ηθοποιός, η οποία υποδυόταν τη ναυαγοσώστρια για δύο σεζόν στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Baywatch, είδε το σώμα της να αλλάζει, όταν μέσα σε τρεις μήνες πήρε 11 κιλά και ένιωσε έναν «τρομερό πόνο» στον αριστερό της μαστό, καθώς έπιασε ένα εξόγκωμα κατά τη διάρκεια μιας αυτοεξέτασης. Τότε ήταν που αποφάσισε να κλείσει ραντεβού με τον γιατρό της.

Για δύο σεζόν συμμετείχε στο Baywatch

Η ηθοποιός θυμάται ότι πήρε 11 κιλά μέσα σε τρεις μήνες και είχε «τρομερό πόνο» στον αριστερό της μαστό τον Οκτώβριο, ωστόσο υπέθετε ότι επρόκειτο για πρώιμα σημάδια εμμηνόπαυσης.

Μετά από μια μαστογραφία και τρεις βιοψίες, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η Έγκερτ είχε καρκίνο στον μαστό. «Αυτό το ταξίδι είναι δύσκολο για μένα. Προσπαθώ να παραμείνω θετική. Διαβάζω θετικά μηνύματα και αυτό με βοηθάει να το ξεπεράσω».

«Τον αισθάνομαι σίγουρα» λέει για τον όγκο στο στήθος της. «Είναι εκεί. Πρέπει να αφαιρεθεί. Οπότε το θέμα είναι αν πρέπει να κάνω θεραπεία πριν την επέμβαση, ή αν μπορούν να κάνουν την επέμβαση και μετά να κάνω τη θεραπεία».

«Με πιάνει πανικός και λέω, βγάλτε το από μέσα μου. Κάθεσαι εκεί και είναι μέσα σου, κάθε δευτερόλεπτο που περνάει, είναι μέσα μου. Μεγαλώνει και είσαι σαν να θέλεις να το βγάλεις έξω».

Και οι δύο γονείς της πάλεψαν με τον καρκίνο

Και οι δύο γονείς της Έγκερτ πάλεψαν με τον καρκίνο στη ζωή τους – ο πατέρας της με τον καρκίνο του δέρματος και η μητέρα της με τον καρκίνο του παχέος εντέρου – και η ίδια φοβάται ότι δεν θα είναι εκεί για τα παιδιά της, τις κόρες της Κίγκαν, 12 ετών, της οποίας ο πατέρας δεν έχει ποτέ αποκαλυφθεί δημόσια, και Ντίλιν, 25 ετών, την οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Τζάστιν Χέργουικ.

Eggert_Angels_Actors

Eggert_Baywatch_Actors


Η Νικόλ Έγκερτ με την 12χρονη κόρη της


«Η Ντίλιν είναι ενήλικη, αλλά έχω ένα 12χρονο παιδί στο σπίτι όπου είμαι η μόνη που το φροντίζει. Δεν έχω οικογένεια. Δεν έχω τίποτα. Με έκανε αμέσως να συνειδητοποιήσω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υποκύψω σε αυτό. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξεπεράσω. Είναι κάτι που πρέπει να νικήσω. Με χρειάζεται περισσότερο από οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Ο φόβος μου είναι καθημερινός. Είναι τόσο συγκλονιστικό και κάνω ό,τι μπορώ για να ξεφύγω.Το βράδυ όταν ξαπλώνω, πανικοβάλλομαι γιατί σκέφτομαι, λοιπόν, ποιος θα καλύψει όλους τους λογαριασμούς; Ποιος θα τα κάνει όλα αυτά;».

Η ηθοποιός Μίντι Μολινάρι, η οποία είναι στενή φίλη της Έγκερτ, δημιούργησε ένα GoFundMe για εκείνη προκειμένου να χρηματοδοτήσει την ανάρρωσή της. Η ηθοποιός είχε καταθέσει αίτηση πτώχευσης το 2014.

Eggert_Kori

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!