Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Αγγελική Ηλιάδη για τον Σάββα Γκέντσογλου: “Του έκανα πλύση εγκεφάλου για να πάει στο Survivor”

Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού. Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για την πρεμιέρα του Survivor 2024, αλλά και για τον σύζυγό της, Σάββα Γκέντσογλου, που βρίσκεται στο παιχνίδι, αλλά και για την πρόταση που της έγινε.

Όσα είπε η Αγγελική Ηλιάδη

“Ο Σάββας ήταν καταπληκτικός, όπως ήξερα ότι θα είναι. Ήταν πάρα πολύ καλός στους στόχους, ήταν πολύ γρήγορος. Ο γιος μας ούρλιαζε στο σπίτι, έπεφτε κάτω, χτυπιόταν ήταν πολύ χαρούμενος. Πιστεύω ότι θα έχει μια φανταστική πορεία στο Survivor”, είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη. 

Και συνέχισε: “Με τον Σάββα περάσαμε μαζί τις γιορτές, έρχεται και μένει σπίτι μου όταν βρίσκεται στην Αθήνα και αυτό είναι πολύ ωραίο και για τα παιδιά. Το συζητήσαμε πάρα πολύ όλο αυτό, εγώ του έβαλα την ιδέα να πάει. Όταν επέστρεψα από το Celebrity δέχτηκα αμέσως πρόταση για το Survivor αλλά δεν γινόταν να την αποδεχτώ. Έτσι πρότεινα τον Σάββα, του έγινε πρόταση, του έκανα πλύση εγκεφάλου για να πάει, είναι μια υπέροχη εμπειρία και ευτυχώς που πήγε”. 

“Μετάνιωσα που δεν πήγα, αλλά δεν θα με δείτε ούτε στο μέλλον γιατί έχω ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες μου για τις εμφανίσεις μου στη Θεσσαλονίκη”, συμπλήρωσε κλείνοντας η Αγγελική Ηλιάδη. 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!