Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Λιλή Πυράκη για τον Γιώργο Λιάγκα: “Νιώθω ότι υπεκφεύγει στη συγκεκριμένη περίπτωση”

Η Λιλή Πυράκη από τον αέρα της εκπομπής Breakfast@star, σχολίασε την συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα στην Μπέττυ Μαγγίρα. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην αντίδρασή του σε ερώτηση για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του ANT1 ρώτησε τον Γιώργο Λιάγκα για κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει ο ίδιος και οι περισσότεροι είχαν στραφεί προς τον Δημήτρη Ουγγαρέζος, χωρίς εκείνος να έχει αναφέρει το όνομά του. 

Όσα είπε η Λιλή Πυράκη

“Εμένα αυτό μου με ενοχλεί είναι ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας άνθρωπος που υποστηρίζει ότι πρέπει να μιλάμε ανοιχτά, με ονόματα και ξαφνικά και για αυτό το περιστατικό τώρα, λέει ότι δεν εννοούσε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά αν δεν εννοούσε τον Δημήτρη τότε ποιον εννοούσε; Δεν γίνεται από τη μια να είναι ένας άνθρωπος που μιλάει χύμα, αλλά από την άλλη νιώθω ότι υπεκφεύγει στη συγκεκριμένη περίπτωση”, είπε αρχικά η Λιλή Πυράκη.  

Και συνέχισε: “Καλά έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και δεν απάντησε γιατί βγαίνει ο Γιώργος Λιάγκας και λέει αυτά που λέει, οπότε ο Ουγγαρέζος θα βρισκόταν εκτεθειμένος μετά. Θα έλεγαν ότι μίλησε, χωρίς να εννοούσε εκείνον”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!