Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιάννης Βαρδής: “Τα πρώτα χρόνια ο πατέρας μου ήταν ένας… ξένος – Προσπαθούσε πιεστικά και αυστηρά να μοιάσουμε”

Ο Γιάννης Βαρδής και ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκαν στην εκπομπή Στούντιο 4 και μοιράστηκαν ιστορίες από τη μουσική τους διαδρομή αλλά και από την προσωπική τους ζωή.

Μίλησαν για τους κορυφαίους πατέρες τους και συγκεκριμένα για τη σχέση που ανέπτυξαν μαζί τους όταν τράβηξαν χωριστούς δρόμους από τις μητέρες τους.

«Από τα 19 και μετά γνώρισα τον πατέρα μου…»

«Από τα 19 και μετά γνώρισα τον πατέρα μου καλύτερα. Μέχρι τα 19 τον έβλεπα όποτε ήθελα κι όποτε μπορούσε κι εκείνος έτσι τον έβλεπα συνήθως κάποια Σαββατοκύριακα ή κάποιες καθημερινές. Ένιωθα ότι ήθελα περισσότερο να τον βλέπω».

«Στα 19 μου συγκατοικήσαμε. Τα πρώτα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα. Ο πατέρας μου ήταν πολύ ξένος και εγώ ήμουν ξένος για εκείνον. Εκείνος πίστευε ότι μοιάζουμε πάρα πολύ σαν χαρακτήρες – που εννοείται ότι έχουμε κάποια κοινά αλλά δεν είμαστε ίδιες προσωπικότητες – προσπαθούσε όσο μπορούσε με τον τρόπο του που ήταν αρκετά αυστηρός και πιεστικός να με κάνει να μοιάσω αρκετά περισσότερο».

«Κάποια στιγμή με έπιασε και μου είπε “έχω πολλά ελαττώματα, είναι τεράστιο λάθος που προσπαθώ να σε κάνω σαν και εμένα, είσαι ελεύθερος».

«Από εκείνη τη στιγμή η σχέση μας μπήκε σε μία διαφορετική ρότα και υπήρχε η απόλυτη αρμονία, είναι απίστευτο αυτό».

«Του είχα τεράστια αδυναμία, που είναι παράδοξο, γιατί δεν τον είχα ζήσει. Με τη μητέρα μου ζούσα, ο πατέρας μου χώρισε, έφυγε, παρόλα αυτά του είχα τεράστια αδυναμία».

«Προσπάθησα όταν έκανα οικογένεια να διορθώσω πράγματα που είχα ζήσει…»

Και πρόσθεσε:

«Όταν έκανα οικογένεια προσπάθησα να διορθώσω και πράγματα που έχω ζήσει εγώ με την οικογένειά μου για να μην ξαναγίνουν, όπως η απουσία.
Σε άλλο σημείο εξομολογήθηκε ότι δεν του γεννήθηκε ποτέ η επιθυμία να «φτάσει» καλλιτεχνικά το επίπεδο του Αντώνη Βαρδή.
«Τον είχα τόσο ψηλά που δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να φτάσω τον πατέρα μου. Έλεγα είναι αυτός που είναι, είμαι αυτός που είμαι, εγώ θα αποδείξω να κάνω κάτι με το ταλέντο μου, ο πατέρας μου είναι κάτι άπιαστο».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!