Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έρλινγκ Χάαλαντ: Είναι τραυματίας και κάνει… αποθεραπεία στις παραλίες του Ντουμπάι

Στο Ντουμπάι είναι πάντα καλοκαίρι και αυτό αρέσει στους αθλητές, ακόμα και αν προέρχονται από τις βόρειες χώρες. Ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ απόλαυσε τη θάλασσα του Ντουμπάι τις προηγούμενες ημέρες όσο ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον περιμένει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Οι διακοπές του Νορβηγού άσου

Ο Νορβηγός άσος που εξακολουθεί να αναρρώνει από έναν τραυματισμό στο πόδι, βρέθηκε σε πάρτι στο Ντουμπάι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και όπως φαίνεται από βίντεο και εικόνες που τράβηξαν μαζί του θαυμαστές, έμεινε για μερικές ώρες εκεί ώστε να απολαύσει τον καλό καιρό και την θάλασσα. Μαζί του ήταν και ο συμπαίκτης και φίλος του, Τζακ Γκρίλις. 

Το βίντεο που ανάρτησε η Daily Mail με τον Χάαλαντ σε παραλία στο Ντουμπάι, δεν είναι ξεκάθαρο πότε τραβήχτηκε καθώς οι «μπλε» του Μάντσεστερ έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις μετά τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς ενόψει του κυριακάτικου αγώνα για το Κύπελλο Αγγλίας με την Χάντερσφιλντ. 

Όσον αφορά στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι που έδωσε το «παρών», μαζί του ήταν τόσο η σύντροφός του, Ισαμπέλα Γιόχανσεν, όσο και άλλοι γνωστοί αθλητές όπως ο Βρετανός πυγμάχος Άντονι Τζόσουα.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!