Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Γιάννης Πουλόπουλος για τον Νίκο Πολυδερόπουλο: “Δεν τον έχω πάρει τηλέφωνο, δεν ξέρω τι να του πω”

Ο Γιάννης Πουλόπουλος θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία του με τον θάνατο του μικρού του αδελφού, στον αέρα του Super Κατερίνα. Ο δημοσιογράφος του Alpha, με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο του 28χρονου αδελφού του Νίκου Πολυδερόπουλου ανήμερα τα Χριστούγεννα και την επιστροφή του ηθοποιού στη σκηνή αυτές τις ημέρες, παραδέχθηκε πως του είναι δύσκολο να έρθει σε επικοινωνία μαζί του.

Όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος 

“Έχω κάνει την πρώτη του συνέντευξη πριν από αρκετά χρόνια, όταν έκανε το “Αμάρτημα της μητρός μου”. Δεν τον έχω πάρει τηλέφωνο, γιατί δεν ξέρω τι να του πω. Κρίνω εξ ιδίων. Επειδή εγώ δεν ήθελα να μιλάω σε άνθρωπο τότε, δεν το έχω κάνει και δεν μπορώ να τον πάρω”, είπε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

“Εγώ όταν έχασα τον αδελφό μου, μίλησα με δικούς μου ανθρώπους μετά από έναν μήνα. Όλη μέρα κοιμόμουν, δεν ήθελα να δω άνθρωπο και ήμουν κοντά στους δικούς μου. Μπορεί να κάνω λάθος”, εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος στον αέρα του Super Κατερίνα.

“Επειδή εγώ το πέρασα έτσι, δεν μπορώ να τον πάρω τηλέφωνο”, ανέφερε κλείνοντας το θέμα ο Γιάννης Πουλόπουλος εμφανώς συγκινημένος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!