Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O Πάνος Καλίδης για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: “Η μόνη κρίση του που μπορώ να εμπιστευτώ είναι η κρίση ηλικίας”

Ο Πάνος Καλίδης μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star. Εκεί μεταξύ άλλων ρωτήθηκς για τη συμμετοχή του στο «Celebrity» του ΣΚΑΪ και τα σχόλια που δέχθηκε για αυτό, καθώς και για το επόμενο βήμα στη σχέση με τη σύντροφό του.

Όσα είπε ο Πάνος Καλίδης 

“Πήγα για λίγο και τελικά έμεινα δύο μήνες. Δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο δύσκολο. Η μόνη κρίση του Ανδρέα (Μικρούτσικου) που μπορώ να εμπιστευτώ είναι η κρίση ηλικίας. Είναι λίγο καυστικός”, απαντά ο Πάνος Καλίδης σε σχετική ερώτηση.

“Καθένας έχει την κρίση του. Είναι σαν να βγαίνω εγώ στην πίστα και να σχολιάζω τηλεοπτικά πρόσωπα. Το ότι δεν έκανε νούμερα το Celebrity θεωρώ ότι ήταν αδικία για το project. Δεν φαινόταν η δυσκολία των αγωνισμάτων που κάναμε, ο κόσμος ίσως το είδε ως κάτι υποδεέστερο”, σχολιάζει ο γνωστός τραγουδιστής για το reality του ΣΚΑΪ.

“Δεν μετάνιωσα για τη συμμετοχή μου στο Survivor. Όλα τα μαγαζιά ήταν κλειστά, υπήρχαν παντού μάσκες. Αλλιώς δεν υπήρχε λόγος να πάω να σπάσω τα κόκκαλά μου στον Άγιο Δομίνικο”, επισημαίνει ο Πάνος Καλίδης σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

“Η πρόταση γάμου ήταν μία έκπληξη πριν φύγω για το Celebrity, ένα δαχτυλίδι που έπρεπε να πάρω εδώ και πολλά χρόνια. Γενικά είμαι παραδοσιακός άνθρωπος, θεωρώ ότι ο γάμος θα ολοκληρώσει τη σχέση μας. Εάν δεν κάνεις θρησκευτικό γάμο, για μένα δεν είσαι παντρεμένος”, δηλώνει για την προσωπική του ζωή ο Πάνος Καλίδης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!