Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Μαρία Φιλίππου για τον Θανάση Βέγγο: “Δεν ήταν το κέντρο της παρέας”

Η Μαρία Φιλίππου μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για το «Εμείς και Εμείς», την σχέση της με τον Θανάση Βέγγο και το διαζύγιό της.

Όσα είπε η Μαρία Φιλίππου

“Θυμάμαι στο ‘Εμείς και Εμείς’ τα γέλια μας και τα νιάτα μας. Όταν το βλέπω μου φέρνει έναν ‘πόνο’, στην αρχή δεν μπορούσα να το δω καθόλου. Η Νατάσα Μανίσαλη ήταν ένας χείμαρρος. Εγώ γνώριζα για το πρόβλημα υγείας της”.

Για τον Θανάση Βέγγο λέει: “Ο Θανάσης Βέγγος ήταν ένας γλυκός άνθρωπος, απαιτητικός για τον εαυτό του. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που συνεργάστηκα μαζί του. Δεν ήταν το κέντρο της παρέας”.

Για την προσωπική της ζωή σημειώνει: “Είμαι η μητέρα που θα πει να πάρεις ζακέτα. Θα είμαι καλή πεθερά. “Αν αγαπήσει ένα κορίτσι τον γιο μου εγώ θα την αγαπήσω δύο φορές”.

Για το διαζύγιό της: “Ένα διαζύγιο είναι ένας θάνατος, πρέπει να μαζέψεις τα κομμάτια σου. Δε θα κάνω εκπτώσεις για να έχω έναν σύντροφο, μία χαρά είμαι και μονή μου”.

Η δημοφιλής ηθοποιός συμμετέχει στην παράσταση “Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη”, ενώ θα εμφανίζεται και στο δεύτερο μισό της σειράς του MEGA, “Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον ουρανό”.

“Είχα την τύχη να συμμετέχω σε μια συγκλονιστική σειρά, είναι η πίστη μας”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!