Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H Φαίη Ξυλά εξομολογείται: “Με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε τις απαραίτητες τυπικές σχέσεις”

Η Φαίη Ξυλά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις σχέσεις που διατηρεί με τον πρώην σύζυγό της, τις συμβουλές που ζήτησε για την ανατροφή του γιου της από παιδοψυχολόγο αλλά και τα όρια που θέλει να υπάρχουν μέσα σε μία σχέση.

Όσα είπε η Φαίη Ξυλά 

“Είμαι καλά μετά το διαζύγιο, έχουν μπει τα πράγματα όσο γίνεται σε μία σειρά. Με τον πρώην σύζυγο έχουμε την τυπική απαραίτητη επικοινωνία που χρειάζεται για να μεγαλώσουμε μαζί το παιδί”, αναφέρει αρχικά η Φαίη Ξυλά.

“Έχω απευθυνθεί σε παιδοψυχολόγο και σε ψυχολόγο, γιατί ήθελα κάποια καθοδήγηση. Γενικά δεν μου αρέσουν οι συμβουλές, ειδικά οι αυτόκλητοι συμβουλάτορες”, τονίζει η ηθοποιός απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

“Δεν είναι εύκολο για καμία εργαζόμενη μητέρα να συνδυάσει εργασία και μητρότητα. Ο γιος μου έχει έρθει σε επαφή με το θέατρο, έχει δει και κάποιες δικές μου παραστάσεις που επιτρέπεται να δει”, παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Φαίη Ξυλά.

“Μου αρέσει τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μου ζωή να είναι ξεκαθαρισμένα τα πράγματα και τα όρια. Θεωρώ ότι σε μία σχέση παίρνουμε κάποιες κοινές αποφάσεις που πρέπει να τις τηρούμε. Διαφορετικά, υπάρχει ένα είδος εξαπάτησης”, σημειώνει η Φαίη Ξυλά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!