Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πέγκυ Ζήνα: “Θα πρέπει οι άνθρωποι που αγαπιούνται πραγματικά, ανεξαρτήτως φύλου, να μπορούν να είναι βάση νόμου μαζί”

Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε μία εφ` όλης της ύλης συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου, στο “Κοσμοράδιο 95,1”.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για την τηλεόραση, αλλά και για το επερχόμενο νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Όσα είπε η Πέγκυ Ζήνα 

“Με βλέπω σε παλιά βίντεο στην τηλεόραση και με λυπάμαι. Όταν έπρεπε να πω σε παιδί ότι δεν τραγούδησε καλά, που παράλληλα ξέρω ότι ήταν εκεί νηστικά με τις ώρες, 12 ώρες γυρίσματα, να πρέπει να περιμένουν για αυτά τα δύο τρία λεπτά και να κριθούν για αυτά, δεν το μπορούσα. Να πω “αχ δεν ήσουν καλή, δεν είχες ταπεραμέντο”. Με τι ψυχή το λες αυτό σε ένα παιδάκι που κάθεται 20 ώρες; Δεν ήθελα να με βλέπω εκείνο το διάστημα”, είπε αρχικά η Πέγκυ Ζήνα.  

Σχετικά με το νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών η Πέγκυ Ζήνα ανέφερε: “Ακούω με πλήρη κατανόηση και τις δύο απόψεις. Έρχεται η παλιά κοινωνία και κάποια στεγανά με τα οποία μεγαλώσαμε πάρα πολλά χρόνια, να βρουν την καινούργια κοινωνία. Ανεξαρτήτως φύλου, θα πρέπει οι άνθρωποι που αγαπιούνται πραγματικά να μπορούν να είναι βάση νόμου μαζί. Να μοιράζονται την αγάπη τους, τα περιουσιακά τους στοιχεία και τη ζωή τους γενικότερα. Να έχουν το δικαίωμα να μεταλαμπαδεύσουν αυτή την αγάπη και την συντροφικότητα, σε οποιοδήποτε πλάσμα γιατί όταν δίνεις αγάπη δεν γίνεται να κάνεις λάθος”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!