Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στέλιος Ρόκκος: Στο νοσοκομείο η μητέρα του λίγες ώρες μετά την κηδεία του αδελφού του Νίκου

Δύσκολες ώρες για τον Στέλιο Ρόκκο και την οικογένειά του η οποία θρηνεί για την ξαφνική απώλεια του Νίκου Ρόκκου. Ο αδελφός του τραγουδιστή έχασε τη ζωή του από πνιγμό, ενώ χθες 3 Ιανουαρίου τελέστηκε η κηδεία του στο χωριό του, την Καλλιόπη στη Λήμνο.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που κλήθηκαν να κηδέψουν αδελφό τους μέσα σε δύο χρόνια. Ήταν Ιούνιος του 2021, όταν ο αδελφός τους, Κώστας σε ηλικία 50 ετών κατέληξε από ανακοπή. Από καρδιακό επεισόδιο έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας της οικογένειας, αλλά και δύο θείοι του τραγουδιστή.

Λίγες ώρες μετά το τελευταίο αντίο και η μητέρα του τραγουδιστή εισήχθη στο νοσοκομείο έχοντας βρεθεί θετική στον κορονοϊό.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Live News, αρχικά η οικογένειά της το απέδωσε στην έντονη ψυχολογική πίεση των τελευταίων ημερών και οι οικείοι της την μετέφεραν στο νοσοκομείο της Λήμνου. Εκεί πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και όπως έγινε γνωστό, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η μητέρα του Στέλιου Ρόκκου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάστασή της δεν κρίνεται βαριά.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!