Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νίκος Βέρτης: Ερωτευμένος ο τραγουδιστής – Ποια είναι η ξανθιά Εμμανουέλα που έχει σχέση τα τελευταία τρία χρόνια

Ο Νίκος Βέρτης έχει καταφέρει εδώ και πολλά χρόνια να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, την προσωπική του ζωή… έως σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός τραγουδιστής βρίσκεται τα τελευταία τρία χρόνια σε σχέση με μία 27χρονη κοπέλα με το όνομα Εμμανουέλα Κουκλινού. Η εντυπωσιακή νεαρή επισκέπτεται πολύ συχνά το κέντρο που τραγουδάει ο αγαπημένος της, ωστόσο προτιμά να τον περιμένει στο καμαρίνι του, αποφεύγοντας τις κοινές εμφανίσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι συγκατοικεί στο σπίτι του Νίκου Βέρτη.

Ποια είναι η Εμμανουέλα Κουκλινού

Ήταν το 2013 όταν ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Εμμανουέλα Κουκλινού στις κερκίδες του ΟΦΗ, μη χάνοντας την ευκαιρία να την απαθανατίσει και να την παρουσιάσει σαν την εντυπωσιακότερη παρουσία των γηπέδων.

Εμμανουέλα Κουκλινού

Και πράγματι ήταν. Η 17χρονη τότε Εμμανουέλα Κουκλινού έκτοτε αποτελούσε αγαπημένο θέμα φωτογράφων και αθλητικών συντακτών, με την παρουσία της στους αγώνες της αγαπημένης της ομάδας να μονοπωλεί το ενδιαφέρον – και όχι άδικα.

1-emmanouela-kouklinou-6
1-emmanouela-kouklinou-5

Κατάξανθη, με απίστευτες αναλογίες και απόλυτα φωτογενής, δεν άργησε να μείνει στο μυαλό όλων ως η «πιο εντυπωσιακή παρουσία στο Γεντί Κουλέ», που όμως μερικά χρόνια μετά έπαψε να δίνει το «παρών» στα γήπεδα, προς απογοήτευση πολλών.

Εμμανουέλα Κουκλινού

Σήμερα απέχει από την υπερέκθεση των social media, καθώς οι λογαριασμοί της είναι ιδιωτικοί, ενώ παραμένει κατάξανθη και δεν έχει χάσει ίχνος της γοητείας της.

Εμμανουέλα Κουκλινού

Δείτε την Εμμανουέλα 10 χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση, στα 27 της χρόνια.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Εμμανουέλα Κουκλινού
Εμμανουέλα Κουκλινού
Εμμανουέλα Κουκλινού

Νίκος Βέρτης: «Δεν προστατεύω πάρα πολύ την προσωπική μου ζωή, απλά προσπαθώ να μην τη διατυμπανίζω»

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τον Μάιο του 2023, ο Νίκος Βέρτης αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

«Δεν προστατεύω πάρα πολύ την προσωπική μου ζωή, απλά προσπαθώ να μην τη διατυμπανίζω. Το καλό είναι ότι κι εσείς οι δημοσιογράφοι – χαίρομαι πάρα πολύ – έχετε σεβασμό γι’ αυτό το πράγμα. Τουλάχιστον δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ κανείς και να πω ότι κάποιος με στεναχώρησε. Έχει τύχει να με πετύχουν με την εκάστοτε κοπέλα μου και έχω πει “σε παρακαλώ να μην βγει αυτό”, το έχουν σεβαστεί και αυτό το πράγμα δεν το ξεχνάω ποτέ», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Σχετικά με το αν έχει κάνει ποτέ πρόταση γάμου και αν είναι σε σχέση αυτή τη στιγμή, ο Νίκος Βέρτης είχε απαντήσει: «Πρόταση γάμου δεν έχω κάνει ποτέ και αν κάνω κάποια στιγμή θα το μάθετε. Είμαι ένας πολύ φυσιολογικός άνθρωπος, δεν θα πω όμως κάτι, γιατί αν αρνηθώ ότι είμαι σε σχέση, την επόμενη φορά που θα με ρωτήσεις θα πρέπει να πω την αλήθεια πάλι. Οπότε δεν θα πω τίποτα».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!