Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Επικός ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: “Η Κατερίνα θα πληρωθεί σε τρία τέρμινα”

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Happy Day. Εκεί συνομίλησε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Όσα είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

“Η Κατερίνα θέλει πάντα ό,τι κάνει να το έχει μελετήσει, είναι Παρθένος, θέλει κουτάκια. Εγώ είμαι πιο τολμηρός. Με στήριξε 1000% σε όλους τους τομείς. Το να κάνεις μια παραγωγή έχει πάρα πολλές υποχρεώσεις. Εκτός από το οικονομικό, έχεις πάρα πολλές ευθύνες. Στην ταινία είχαμε παιδάκια άρα η ευθύνη πολλαπλασιαζόταν. Ταυτόχρονα είχαμε και αυτό το μαγικό σαν να είναι πενταήμερη διαρκείας.

Πριν ξεκινήσει η πρεμιέρα ένιωθα μετά από 2,5 χρόνια κλείνει ένας κύκλος τρεξίματος. Είπα “τα ‘ πα, ευκαιρία να πάω να λιποθυμήσω!”. Έχοντας την ικανοποίηση του αποτελέσματος είπα “θα αράξω, θα έχω την κόρη μου δίπλα και θα περάσω ωραία”.

Της κόρης μου της άρεσε πάρα πολύ. Κάναμε μια ειδική προβολή για εκείνη και τις φίλες της. Είχε συγκινηθεί, είχε γελάσει.

Δεν της έδωσα ρόλο γιατί είναι δικιά της η ταινία.

Θέλω αυτό που θα αποφασίσει να κάνει να το κάνει συνειδητά. Τώρα πόσο θα είναι συνειδητό σε μια οικογένεια ηθοποιών…” ανέφερε.

Ο Covid, οι αμυγδαλές και τα οικονομικά

Ο ηθοποιός μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη, το ψάρεμα, αλλά και πόσο επεισοδιακή ήταν η μέρα που πήρε στη βάρκα τη μητέρα του. «Αντί για 2-3 μποφόρ βάζει 6 και με πιάνει η νύχτα, δεν έβλεπα. Δεν ξαναμπήκε. Έτσι πνίγεται ο κόσμος!».

Μάλιστα περιέγραψε πώς πέρασε τον Covid τα Χριστούγεννα παίζοντας στην παράσταση που πρωταγωνιστεί με πυρετό. “Έπαιξα θέατρο με μάσκα, δεν είμαι υπέρ του να κλείνω θέατρο εκτός αν δεν υπάρχει η δυνατότητα». Όπως δε αποκάλυψε, έβγαλε τις αμυγδαλές του διότι του προκαλούσαν πολλές αμυγδαλίτιδες. «Αφαιρώ κομμάτια από τον εαυτό μου μπας και σωθώ!” είπε με χιούμορ.

“Πάντα μου άρεσε να μιλάω για οικονομικά. Δεν φτάνω στο παζάρι γιατί είμαστε λίγα άτομα. Στη δεύτερη παραγωγή δεν χρειάζεται να ξανασυστηθείς. Δεν ήμουν ποτέ τύπος που πάει να πάρει τα πολλά λεφτά. Τώρα που κάνω εγώ παραγωγή, ως σκηνοθέτης τα βρήκα πολύ εύκολα με τον παραγωγό (τον εαυτό του).

Η Κατερίνα θα πληρωθεί αλλά σε τρία τέρμινα όπως λένε” είπε με πολύ χιούμορ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!