Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Λάουρα Νάργες κάνει τον απολογισμό του 2023: “Ολοκληρώθηκε με μια γροθιά στο στομάχι”

Η Λάουρα Νάργες στο παρά ένα της αλλαγής του χρόνου, θέλησε να κάνει τον απολογισμό του έτους που μας άφησε.  Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, η οποία πριν ενάμιση χρόνο έγινε για πρώτη φορά μητέρα και έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, δημοσίευσε ένα βίντεο με τις πιο ξεχωριστές στιγμές της από το προηγούμενο έτος.

Στη λεζάντα που συνόδευσε το βίντεο, η Λάουρα Νάργες έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, αναφέροντας πως η χρονιά ολοκληρώνεται με «μια γροθιά στο στομάχι», χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το αν έχει συμβεί κάτι. 

Η ανάρτηση 

“Oh man… what a year! Σίγουρα ήταν μία πρόκληση το 2023, δεν θα πω ψέματα… Και ολοκληρώνεται με μία γροθιά στο στομάχι, αλλά είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε ότι έρχεται στο δρόμο μας.  Έγιναν επίσης (και επιτέλους) τα πρώτα βήματα για νέες αρχές που θα φανερωθούν το 2024 και ανυπομονώ.

Εύχομαι να πήραμε όλοι μας τα μαθήματα που χρειάστηκε να πάρουμε – όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην επιστρέψουν ξανά οι προκλήσεις αυτές μέχρι να μάθουμε πια το άτιμο αυτό μάθημα – και να μπούμε στο νέο έτος με υγεία πάνω απ’ όλα, τα υπόλοιπα με πίστη, στρατηγική και αφοσίωση φτιάχνονται άλλωστε!

Την οικογένεια σας (εξ αίματος και μη) και τα μάτια σας! Bye bye, 2023” έγραψε η Λάουρα Νάργες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!