Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αυτό είναι το νέο πρόσωπο της Jennifer Aniston! (ΦΩΤΟ)

Η Jeniffer Aniston μπορεί να δηλώνει τρισευτυχισμένη τον τελευταίο καιρό, και καλύτερα από ποτέ στην προσωπική της ζωή, αλλά φαίνεται ότι η χαρά και η ευτυχία αντικατοπτρίζεται και στην εμφάνισή της και πιο συγκεκριμένα το πρόσωπό της. Αυτό θα λέγαμε εμείς που είμαστε καλοπροαίρετοι άνθρωποι, γιατί κάποιοι άλλοι, άρχισαν να κάνουν τις γνωστές αναλύσεις τους.

Η ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας Mother’s Day με εμφανώς αλλαγμένο πρόσωπο, μιας και τα μήλα της φαίνονταν πιο γεμάτα και νεανικά. Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε, οι θεωρίες σχετικά με το τι μπορεί να συνέβη άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια, με αρκετούς πλαστικούς χειρουργούς να υποστηρίζουν ότι τις… έκανε τις ενεσούλες της.

Jennifer-Aniston-Mothers-Day-Movie-Premiere-Red-Carpet-Fashion-Giorgio-Armani-Tom-Lorenzo-Site-1 Jennifer-Aniston-Mothers-Day-Movie-Premiere-Red-Carpet-Fashion-Giorgio-Armani-Tom-Lorenzo-Site-3B Jennifer-Aniston-Mothers-Day-Movie-Premiere-Red-Carpet-Fashion-Giorgio-Armani-Tom-Lorenzo-Site-5B mothers-day-premiere-041416-02-379x560

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!